Sa cante internationala, nu.
Sex, da.
Nu stii cum se face sex? Intrebarea anonimizata de tine demonstreaza ca stii...
Ce ne intrebi, de fapt?
Ioana,mama cati ani ai? Am vazut ca dai sfaturi in privinta sexului, si tu nu stii ce trebuie facut?
Ce sfaturi am dat eu in privinta sexului? :-s am 17 ani si nu am de unde sa stiu ca dabia m-am dezvirginat.
Serios Ioana, doar nu vrei sa joace o sarba.De ce nu esti clara in intrebare? O seara buna.
Haha..nu vreau mistouri sau chestii dastea..mai bine nu mai raspunde daca faci asa
Nu Ioana, chiar nu fac nici un misto, cum zici.Dar pentru Dumnezeu, fii clara in intrebare, la ce anume te referi sau ce te intereseaza.
Asa faci?
Ia da un ochi aici ...http://www.tpu.ro/......-la-durex/
Fata deja stie, iar intrebarea a fost pusa la misto! Parerea mea!
Pentru mine nu asta conteaza ci formularea.
Mamaie ma omoara gramatica ta mai bine lasate si invata scoala :O copilo pe aici se intampla tot felul de nazdraveni du-te la jucariile tale sorry
Raspuns:Sa fie fina cu om-ul cu care face si sa fie blanda si sa fie neincordata funda?
A da un sfat cuiva, ori a face pe cineva sa inteleaga ca e micut/a pentru problemele sexuale, inseamna ca esti "mamaie"? ori tu nu ai o mamaita acasa? scopul acestui site este a ajuta, nu sa jignim..nu crezi?
O zi buna
1.Te asigur ca am mai multi ani de cand am terminat scoala decat ai tu in prezennt.Si chiar daca mai fac greseli gramaticale, nu sunt singura.
2.Eu zic sa hotarasti:ori,, mamaie'' ori,, copilo''. Sunt apelative total diferite.
3.La drept vorbind am descoperit si la tine cateva greseli, asa ca ...cine vorbeste(scrie)
Sa ai si tu o zi buna!
Edit...ia stai putin!,,Copilo'' e adresat fetei in cauza,nu? Ca din cate ai scris tu, nu se distinge mare lucru!
Ce trebuie sa fac..am 17 ani, sunt cu prietenul meu de 1 an jumate si dabia m-am dezvirginat..si prietenul meu imi spune ca si asa nu fac nimic in timpul sexului decat stau degeaba..deci ce trebuie sa fac?
Nu eram eu persoana aia care a pus intrebarea in linkul de l-ai dat tu.
Se potriveste intrebarea cu raspunsurile date celor care ti-a raspuns!
Nimeni nu mi-a zis ce trebuie sa fac
Ioana,nu pot discuta asa ceva online.Ok?
Gabriel,nu accept jigniri pe site.Controleaza-ti vocabularul, la prima jignire imi schimb reactia.O seara buna.
Pai in general ea trebuie sa fie foarte, foarte relaxata, pentru ca desi participa pasiv la actiune, nu are nimic special de facut. Poate sa stea intr-o pozitie destuld e favorabila partenerului, astfel incat sa exista o legatura mai interesanta intre parteneri. Daca totusi ai alte intrebari, mai dificile, imi poti da o adresa de facebook, skype, sau messenger. Ramane de vazut pe privat.
Mult noroc!
Cea ce trebuie Ps Nu mai pune intrebari din astea ca te faci de ras Ioana!
sorin879999 întreabă:
danutzyscorpyon întreabă:
AndreeaI012452 întreabă: