Sunt fata! Si am sa-ti raspund. Ei bine, nu te da macho, pentru ca nu va tine. Impresioneaz-o si va cadea la picioarele tale! Nu arata disperat fii discret si priveste-o in asa fel incat ea sa observe. Apoi, frumos du-te la ea si invit-o fara sa mai fie cu cineva! Daca si ei i-a placut cum ai impresionat-o si cum ai privit-o o va accepta! Succes!
- Deci;
In primul rand: ai chiar nevoie de ajutor la problema asta incat a trebuit sa o postezi aici?
In al doilea rand: ar trebui sa stii TU lucrul asta.
Ce mai oameni... EXACT: de unde aparetzi?
O inviti in oras, la un suc, la o plimbare etc., nu cred ca trebuie refuza
Pa pa!
Ca macar sa se uite o fata la tine...trebuie sa o impresionezi cu ceva, ca nu merge "agatatul pe strada". Pur si simplu ii spui "poate mai vorbim"/"poate iesim undeva"...
Daca pui o intrebare de genul asta e clar ca n-ai nici o sansa sa inviti o fata in oras... dar ma rog poti incerca si pe parcurs iti "perfectionezi" tehnica.
cati ani ai mai exact dooooomnezeu?
serios acum...
sau in poza aia nu esti tu
suuper bun raspunsul lui nebundupatine
stai. mai este unu' p'aci... mr. perfect
intreaba l pe el
el sigur trebuie sa stie
Ce naivi sunteti , imi vine sa vars cand voi chiar luati toate intrebarile astea in serios. Lipsa de maturitate din partea voastra si in plus cine are pune asemenea intrebari cand oricum nu raspunde nimeni serios ))
Pai ii aflii numarul de telefon, o suni si o inviti sa iasa cu tine. ce mare lucru?
Pai te duci la ea si ii zici: daca nu ieshi cu mine in oras ma arunc de pe bloc cu un banner in mana pe care scrie,, pentru tine m-am sinucis, din prea multa iubire,,
Hmm sa te comporti frumos cu ea...banuiesc ca daca vrei sa o scoti la o intalnire o placi cat de cat...sa nu o iei cu vrajeli...in cazul meu nu ar merge...gen :Esti cea mai frumoasa fata pe care am vazut-o; etc...
Si eu cred ca dupa ce ati mai discutat, ati inceput sa va cunoasteti mai bine ar fi cazul sa accepte propunerea ta si daca nu accepta inseamna ca nu te place...
Esti sincer, vorbiti, ii ceri numarul de telefon, si o inviti undeva. Nu e greu. Incearca si ai sa vezi.
).cred ca singura femeie din viata ta a fost maica-ta, daca nu stii nici macar cum sa scoti o fata in oras....deja imi imaginez urmatoarea intrebare postata de tine: "cum sa accepti un refuz?" )