anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce trebuie sa faci cand esti ranit in dragoste?

20 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Sa-ti pansezi rana si sa mergi mai departe!

mlm
| mlm a răspuns:

Sa uiti si sa mergi cu fruntea sus mai departe, nu are rost sa suferi, viata e scurta si merita traita.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sa incerci sa tratezi totul cu indiferenta, si sa mergi mai departe.

| ioanaa a răspuns:

Sa incerci sa iti gasesti alte ocupatii pentru a nu te mai gandi la asta, iar timpul va vindeca si rana.

| Lorenada a răspuns:

Atunci cind esti ranit din dragoste ar fi bine sa mergi inainte si sa nu privesti in trecut. Incearca sa iti petreci timpul facindu-ti noi cunostinte si multe plimbari.

| Crisu_8081 a răspuns:

Sa incetezi sa plangi, sa incetezi sa te gandesti ca tu esti vinovat pentru tot ce s-a intamplat, sa lasi timpul sa vindece ranile... apoi sa-ti gasesti pe cineva care te merita. Cel care te raneste nu te merita, fii sigur de asta.Inconjoara-te de prieteni si accepta ajutorul lor. Te pup, ai grija de tine!

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Sa-ti "lingi ranile". La modul serios, merita sa te linistesti, sa analizezi unde ai gresit (poate si numai aratandu-ti vulnerabilitatile), sa te inarmezi cu multa rabdare si sa iei viata in piept. Un sfarsit, e un inceput!

| kh1ss a răspuns:

Sa mergi mai departe, life go on!

| bismark65 a răspuns:

Mergi la Mircea Radu

| yasminna a răspuns:

Sa iti revi si sa mergi mai departe.Capul sus

| AllenTJ a răspuns:

O omleta cu cartofi...

| andreea_8479 a răspuns:

Incearca sa renunti la tot ce iti aminteste d el/ea.acordati mai mult timp tie, iesi cu prieteni, comunica, cunoaste oamenii noiwinking

| 17girl a răspuns:

Trebuie sa te gandesti ca ai o viata inainte care merita traita, iesi undeva cu cei mai buni prieteni si lor poti sa le spui prin ce ai trecut si ai sa te simti mai eliberat/a si incearca sa te distrezi chiar daca nu iti vine nici sa zambesti!

| anonim_8127 a răspuns:

Sa incerci sa iti gasesti alte ocupatii pentru a nu te mai gandi la asta, iesi cu prietenii in oras distreazate si vei vedea ca timpul va vindeca si rana.
si mai ales sa nu mai ai nicio legatura cu pers care te-a ranit, nici din intamplare sa nu te intalnesti, pentru ca altfel nu poti sa uiti

| anita_2588 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa uiti persoana data, chiar daca este foarte greu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iesi in oras cu amicii...asta o sa te faca sa uiti...garantat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Să ridici capul și să mergi mai departe.
Nu este un cap de drum aici!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi plac rasp voastre dar... sincer parerea mea este ca at cand esti ranit in dragoste nu se trece asa usor km spuneti voi peste, este ceva ca adv groaznik ( va spun din experienta ) odata ce iub o pers niciodata nu o uiti ca ad. Mereu iti va pasa de ea pentru ca este deja o parte din tine. va deveni ca un drog iti face rau dar nu poti trai fara ea. eu cred ca singurul remediu este doar timpul

| MY_Dayana_1995 a răspuns:

Pur si simplu sa nu mai te gandesti la faptul ca ai fost ranit,sau la tot felul de chestii legate de asta. (cum ar fi: "dar oare cu ce am gresit?", "daca faceam altfel nu mai ajungeam la asta" sau "de ce mi se intampla mie asta?") Acestea sunt ganduri care iti fac rau,te fac sa devi deprimat,suparat,sa plangi...Tu nu ai nevoie de asta acum.Tu ai nevoie de bunadispozitie,de lucruru care te fac sa zambesti, de prieteni altaturi de care sa zambesti, sa razi, sau pur si simplu ai nevoie de tine sa fii puternic. Stiu ca esti, de fapt stii si tu ca estiwinking

| MY_Dayana_1995 a răspuns:

Nu te mai gandi la faptul ca "ai fost ranit", uita de asta.Nu iti face bine deloc!

Nu te mai gandi tot timpul ca 'de ce asa' s-a intamplat asta pentru a asa a trebui sa se intample.DE CE? O SA AFLI RASPUNSUL LA MOMENTUL POTRIVIT! FII SIGUR CA DUMNEZEU/VIATA ITI VA DA RASPUNSUL MAI DEVREME SAU MAI TARZIU.

Nu uita sa fii optimist! Nu ai nevoie de cineva care te raneste, ai nevoie de cineva care atunci cand esti ranit sa vina si sa-ti aline durerea! Va veni persoana respectiva, daca ii dai tu sansa sa vina.