Sa'i dai igg si in viata reala, nu numai pe mess!
Vorbeste cu el, poate rezolvati ceva...insa ai grija, de exemplu:va impacati si el nu'si schimba comportamentul si tu in tot acest timp sa pui suflet in tot ceea ce faci, gandeste'te mai intai daca exista vreo posibilitate de a se schimba! Alfel dup'aia vei suferi mult mai mult!
M'ai bine incerci sa nu'ti mai pese de persoana lui, macar incearca cu toate ca e imposibil
Bafta.
Atunci nu se mai poate numi o persoana iubita si cel mai intelept lucru e sa-ti vezi de viata ta.In felul asta iti provoci rau propriei persoane.
Trebuie sa ii faci la fel si isi va da seama de ce o faci, si pe viitor te va baga in seama.
Inseamna ca nu il atragi si asta e destul de grav intr-o relatie.
Ce poti face? Vorbeste cu el
Daca tu o/il iubesti te bagi in seama cu el sau incerci sa iesi in evidenta atunci cand el este prin apropriere
Nu o mai baga nici tu in seama, daca tine la tine o sa te bage in seama, daca nu... nu merge prea bine.
Vad o situatie de genul asta cam o data pe luna. Mie de exemplu mi se spune ca "nu bag fetele in seama" sau ca "sunt prea indiferent" chiar foarte des. Depinde de la persoana la persoana.
In cazul meu chiar nu imi place sa stau dupa o fata. Pot sa tin la tine chiar foarte mult, tot nu imi place sa fiu prea insistent. Nu o sa sun niciodata primul 2-3 zile la rand.
Azi te caut eu, peste 2 zile ma cauti tu.
Dar asta sunt eu.
Majoritatea in schimb daca nu te cauta chiar sunt indiferenti si nu ai cum sa schimbi asta. Multi o fac chiar din orgoliu. Stiu o gramada de cazuri in care o persoana chiar tine la perechea ei... dar tot o ignora ca sa nu se simta vulnerabila. Fetele fac figura asta foarte des, mai ales cele care au fost inselate.
Pe scurt. Daca nu iti place cum se poarta cu tine, treci mai departe. Nu o sa il schimbi de tot niciodata si o sa aveti probleme oricum. Daca nu va potriviti din prima n-o sa va potriviti nici mai incolo. O sa fie doar un compromis peste care o sa treaca la prima oferta mai buna.
Vanilie_Biscuithe_Cu_1995 întreabă:
Anonima17191 întreabă: