Nu toata lumea se casatorste la prima intalnire ca habotnicia ta nu se aplica tuturor. Renunta la sfaturi din astea.
Nu e vorba ca sunt micuț. Multi la 20 ani s-au însurat deja, au și copii, dar eu încă nu sunt la nivelul în care pot să spun "gata m-am plictisit de viata, nu mai vreau distractie"...
O minți ca să ajungi unde vrei
în 27 Iulie | VrRos05 explică:
Nu vreau sa agat, vreau să mai aștept fiindcă mă respect, nu ca astea care se cred femei la 20 ani, doamne care se respecta și pe ele la 13 ani le-a ciuruit Constantin de la colțul blocului.
Nu mai respecti ce spuneai mai sus? Tot pui intrebari despre cum sa obtii sex de la primele intalniri in ultima vreme.
Unei fete îi poți spune și o convingi
Unei femei îi arăți și tot nu o convingi pentru că niciodată nu s-ar uita la un bărbat ce are astfel de întrebări
Da,dar nu uita că și femeia aia a fost fată și a fost bătaia de joc a multor barbati, adică a trecut prin multe relații, acum degeaba își iau aere de dive, trecutul a fost josnic.
Nu arunca răutate, o să te afecteze
De la prima intalnire? Frate de ce toti faceti asa? Si dupa aceea va dati raniti pe-aici ca v-au parasit gagicile.
Ele cu orice băiat, nu cred,poate dacă ar fi drogate sau mahmure, în cluburi.
Dar noi bărbații dacă vedem că fata e frumoasa, nu ne trebuie chimie, nimic, ne putem culca cu ea la prima intalnire fără sa o cunoastem prea bine și plus de asta sa ii facem și toate plăcerile.
Cu astea doar faci 2 partide de s3x si au plecat de langa tine daca nu le platesti. Creeaza-ti frate un viitor si lasa panaramele. Ai nevoie de s3x, a? Atunci ia o femeie calumea, intemeiaza-ti o relatie cu ea, dupa aceea casatoreste-te si fa-ti un viitor. Nu iei fufe de pe strada si le bagi in pat.
Bună sunt un obsedat s3ual și vreau s3x, nu-mi pasă de sentimentele tale, îmi pasă doar de gaura ta, cu replica asta dai pe spate orice femeie.