| VrRos05 a întrebat:

Ce trebuie să spui unei femei la prima întâlnire sau a doua pentru a accepta să facă sex?

36 răspunsuri:
| careestefazafrate a răspuns:

Bună sunt un obsedat s3ual și vreau s3x, nu-mi pasă de sentimentele tale, îmi pasă doar de gaura ta, cu replica asta dai pe spate orice femeie.

| anonim3248 a răspuns:

Sexul făcut la prima întâlnire femeia dă de înțeles că vrea sex.

| anonim3248 a răspuns:

Sexul făcut la a 2 întâlnire tot femeia dă de înțeles că vrea sex.

Răspuns utilizator avertizat
| VrRos05 explică (pentru Violleta2022):

Zici tu? Toate sunt la fel, așa-i?

| dullcat a răspuns:

în 27 Iulie | VrRos05 explică:
Nu vreau sa agat, vreau să mai aștept fiindcă mă respect, nu ca astea care se cred femei la 20 ani, doamne care se respecta și pe ele la 13 ani le-a ciuruit Constantin de la colțul blocului.

Nu mai respecti ce spuneai mai sus? Tot pui intrebari despre cum sa obtii sex de la primele intalniri in ultima vreme.

| sammie a răspuns:

De la prima intalnire? Frate de ce toti faceti asa? Si dupa aceea va dati raniti pe-aici ca v-au parasit gagicile.

| VrRos05 explică (pentru sammie):

De la 100-a intalnire deja suntem în mormânt, e prea târziu.

| VrRos05 explică (pentru dullcat):

Da ma, atunci era altul subiectul, spuneam că nu iau exemplul lor.

Dar de la a 0-a oara mă primesc?

| ania a răspuns:

Vrei sa fii soția mea? Și sa te însori cu ea. Pe urma sigur vrea.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru ania):

Nu toata lumea se casatorste la prima intalnire ca habotnicia ta nu se aplica tuturor. Renunta la sfaturi din astea.

| sammie a răspuns (pentru VrRos05):

Nu frate. Eu zic pe la a 5a ca sa va cunoasteti mai bine, doar nu va aruncati in pat cu oricine.

| VrRos05 explică (pentru ania):

Asa direct sa o întreb.
Nu merge sa o întreb dacă vrea sa fim împreună, prima oară?

De unde bani? ca să dau 300 lei și sa ma termin repede, nu vrea nimeni, mai bine ma autosatisfac si rămân cu banii ca ele nu înțeleg ca ești virgin și nu fac promoție pentru virgini.

Nu e vorba ca sunt micuț. Multi la 20 ani s-au însurat deja, au și copii, dar eu încă nu sunt la nivelul în care pot să spun "gata m-am plictisit de viata, nu mai vreau distractie"...

| VrRos05 explică (pentru sammie):

Ele cu orice băiat, nu cred,poate dacă ar fi drogate sau mahmure, în cluburi.
Dar noi bărbații dacă vedem că fata e frumoasa, nu ne trebuie chimie, nimic, ne putem culca cu ea la prima intalnire fără sa o cunoastem prea bine și plus de asta sa ii facem și toate plăcerile.

Frumoasa si proasta. Si viitorul vostru? Exista?

O minți ca să ajungi unde vrei

Pe aici pe la mine se găsește greu de muncă, eu personal am bani doar cât sa ma întrețin pe mine, rareori lucrez.

Cu astea doar faci 2 partide de s3x si au plecat de langa tine daca nu le platesti. Creeaza-ti frate un viitor si lasa panaramele. Ai nevoie de s3x, a? Atunci ia o femeie calumea, intemeiaza-ti o relatie cu ea, dupa aceea casatoreste-te si fa-ti un viitor. Nu iei fufe de pe strada si le bagi in pat.

Momentan îmi e bine cu familia,nu neapărat că le cer bani ca sa ies că oricum ies destul de rar,doar duminica sau in zile de sarbatori din casă, dar stau acasă la confort, mănânc acasă ce vreau, nu prea as pleca, deșii dacă m aș dezlipii de zona de confort aș avea șanse și m aș duce la oraș unde populația e mare aș avea șanse mari probabil sa îmi fac iubită,
nu mai spun ca la mine în zona dacă am 50 de femei și alea e mult, 30 dintre ele fiind măritate și 15 intr-o "relație" și celelalte 5 sunt prea mici de varsta.

Ăsta e următorul obiectiv, deșii presiunea e să îmi fac iubită ca să îmi dea o motivație să știu că am pentru ce sa muncesc.