Nu,nu cred ca era invers: "Ce trebuie sa stie un barbat ca sa faca fericita o femeie"?
Ok, sa revenim la intrebarea ta. Lore, scumpo, nu trebuie sa stai mereu la cherem-ul lui sau sa faci eforturi supra-naturale pentru a il face fericit!
oricat ai oferii unui barbat, nu ar ajunge niciodata.mereu vor cauta ceva nou.
uite niste lucruri pe care ar trebui sa le stii: Sinceritate si incredere
Hmmm... poate ca suna, ceva in genul "dreptate si adevar", dar in fond asta este realitatea. Barbatii isi doresc cu adevarat o partenera de incredere.
Zambet
Cred ca stii deja ca un zambet face cat un milion de vorbe. Asta in mai toate situatiile.
Zambetul femeii pe care o iubeste il face cu adevarat fericit pe un barbat.
Respect (foarte important)
Dragoste si daruire
"In sufletul oricarui macho sau misogin se ascunde probabil un barbat care isi doreste sa fie iubit". Ceea ce il va da intotdeauna pe spate pe un barbat va fi sentimentul ca este iubit.
Putere si incredere in sine
Barbatii isi doresc femei puternice si cu incredere in sine, indiferent de zvonurile care circula cum ca ei ar dori femei slabe, pe care sa le domine mai usor.
Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile care ii fac fericiti pe barbati.
Bineinteles ca putem adauga aici si o femeie extrem de frumoasa ca iubita, dupa care sa intoarca barbatii toti cei din jur, dar asta nu depinde de tine... Glumeam, bineinteles.)))
Nu stiu exact la ce te referi insa parerea mea este ca atunci cand il alinti, cand va tineti de mana, cand va distrati impreuna, cand ii spui ca il iubesti, sau cand faci ceva special doar pentru el si el stie asta atunci il poti face fericit, un mod de a face fericit un baiat ... nah poate altii se gandesc la "S.E.X " ca sa fie fericiti
Misto... o fi veche vorba dar eu nu o stiam.
Depinde de bărbat.
Avem așa :
Bărbat ce caută doar sex : Să știe să facă oral și să se... între țâțe.
Bărbat la locul lui ce dorește o armonie în relație, fericire ( automat dacă este armonie va exista fericire și tot odată sex din plin, prin urmare numai e nevoie să fie disperat după sex) prin urmare un bărbat ce știe ce vrea : Să știe să fie înțelegătoare, să sprijine, să iubească, să fie sinceră și de încredere.
Cred că am lămurit tot .
Pentru ca atunci cand iubirea este reciproca fericirea vine de la sine. sper ca te-am ajutat :*
Trebuie sa stie cand sa il lase singur...
avem nevoie de femei dar uneori suntem sufocati de ele...
Parerea mea e ca trebuie sa fii u insati si sa nu fii prea posesiva altfel se va satura