| claudyu_7346 a întrebat:

Ce trebuie sa vb cu o fata ca sa o fac sa stea cu mine sau ce sa-i zic?

Răspuns Câştigător
| Bau01 a răspuns:

Pai dk vorbesti mult cu ea si va intelegeti bine. sincer ar fi pacat sa va stricati prietenia pentru o mica poveste de dragoste. big grin
Iubirea nu dureaza toata viata (exc in unele cazuri cand se casatoresc) dar o prietenie adevarata da. big grin O prietenie nu poate fi neaparat stricata in urma unei relatii... depinde motivul despartiri.
Pai ii poti zice ca " hmmm. thinking as vrea sa te intrebare ceva. dar nu stiu cum. thinking ai vrea sa fim impreuna? big grin " dar nu direct.
Dk zice ca nu stie lasa.i timp sa se gandeasca si o intrebare dupa 3 zile.
dar nu in fiecare zi, nu fi insistent. tongue Funda? puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Cati ani ai tu? si cati ani are fata?

| funditza_3597 a răspuns:

Vorbiti despre lucruri in comun fime,muzica etc.,apoi complimente dragute gen,,ce bine iti sta cu bluza asta'' cand spui asta trebuie sa o spui dulce, zambind ca si cum ea ar fi totul pentru tine, trebuie sa fii inocent nu dur... poate putin doar foarte putin prostut, acum depinde ce gen de fata e dar ce ti am spus merge la orice fata... funda?

| SongElena a răspuns:

Pai mai intai afla daca te place si dupa aia incepe sa vb cu ea sa vedeti ce lucruri aveti in comun si daca aveti multe lurucri bin comun si ea te place o intrebi daca vrea sa fie cu tine dar daca ea nu se simte pregatita sa aiba iubit sa no stresezi cu chestia asta love struckbig grinhappy

| claudyu_7346 explică:

Eu am 16 ani iar fata 15

| Yamasha_6905 a răspuns:

Pai afla si tuh ce ii place cel mai mult si discuti despre ce ii place ei pentru inceput... apoi totul merge de la sine