Masturbarea nu cunoaste anumite tehnici batute in cuie - atunci cand te masturbezi ve iface exact ceea ce si cum simti ca iti place... Daca, intr-adevar, nu te-ai mai masturbat niciodata, vei incepe probabil prin atingerea organului genital. Nu te lasa intimidata de,, glumele" facute de ceilalti referitoare la sticle de apa minerala sau mai stiu eu ce alte obiecte utile in scopul provocarii placerii - vei folosi, daca simti nevoia, EXACT ce crezi de cuviinta, avand in acelasi timp grija sa nu te ranesti sausa provoci alte mici,, accidente"
Tot la acest capitol, daca tot spuneai ca nu prea stii mare lucru despre tehnicile de autosatisfactie, iti voi spune, ca si curiozitate (de fapt nu stiu daca poate fi calificata asa), ca exista unele femei care pot ajunge la orgasm prin folosirea unor anumite tehnici de respiratie. Si - si asta CHIAR ca este o curiozitate - mai exisra o afectiune foarte rara in lume care implica masturbarea: de exemplu, in Marea Britanie exista o femeie care sufera de o asemenea afectiune. Situatia de fapt este urmatoarea: aceasta femeie are orgasm DIN ORICE: daca telefonul suna, ea are orgasm, daca cineva suna la usa, ea are orgasm, daca programul cuptorului cu microunde se termina si aparatul face,, ding!", ea are orgasm...biata femeie este disperata Stiu ca nu e de ras, am scris asta numai pentru a prezenta un caz in care nevoia si tehnicile de masturbare nu isi mai au rostul...
La ce ajuta masturbarea? In principal te va ajuta sa inlaturi eventualele tensiuni sexuale si - cel putin la fel de important - sa iti cunosti propriul corp, lucrurile care iti fac placere, locurile in care iti place sa fii atinsa, etc. Mult succes!
Pai iti poti stimula clitorisul cu mana sau cu diferite obiecte, fara a le introduce in vagin
AlinnaAly întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Lupei_Deny_1991 întreabă: