| thinkTwice123 a întrebat:

Ce urmărește un băiat atunci când întreabă o fată diferite chestii despre sex...și cere detalii legate de cum își imaginează prima noapte?

15 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Bai deci in caz ca n-ati inteles, conform unora nu mai merita pe lumea asta sa simti placere si cu asta basta. Da se cutremura in Vrancea daca faci doar sex. Pai asa ceva?

Depinde cum si de cate ori te intreaba. Poate vrea doar sa poarte o conversatie ca intre foarte buni prieteni, sau poate vrea sa faca sex cu tine si nu stie cum sa-ti spuna direct.

Faptul ca baietii la o anumita varsta sau vezi doamne in general ar vrea doar sex e o tampenie crasa. Ba chiar sunt multi baieti care pot sa dezvolte sentimente puternice pentru cineva tocmai in urma unei experiente in pat, asa suntem construiti noi, ce sa-i faci, aproape pe dos decat fetele.

De ce n-ar merita sa faci doar sex? Poate e un tip de treaba, atragator, la locul lui si uite se intampla sa fie doar atras fizic de tine, n-ai de unde sti ca, daca iti doresti si tu o apropiere fizica si se intampla, n-o sa iasa ceva mai mult. Si pana la urma de ce nu ar merita sa simti placere cu un tip de treaba? Asta e, unii oameni simt doar atractie fizica unul pentru altul, nu e nici pacat, nici nu inseamna ca vreunul din ei e porc si asa mai departe.

| Dariusuu a răspuns:

O conversaţie e normală zic eu, dar în caz că te întreabă în fiecare săptămână deja îl roade.

Ai grijă să nu faci vreo prostie.

Comunicarea e cheia într-o relaţie, nu moare nimeni dacă vorbiţi despre sex dar dacă pentru asta stă el, atunci merită să pui punct.

| thinkTwice123 explică (pentru Dariusuu):

Nu suntem împreună...dar mie-mi place de el.

| Dariusuu a răspuns (pentru thinkTwice123):

Vrea o aventura!

Atat doar.

| Alcyon a răspuns:

Nu urmarestie nimic. Probabil n-are experienta si nu stie ce trebuie sa faca in pat.

| Danysan a răspuns:

Vrea sa te faca sa te simit ca o Printesa inca de prima oara -da dovada de atentie si vrea sa stie cum sa te faca sa traiesti clipa aceea la cote fara margini.Cred ca majoritatea cuplurilor ar trebui sa adapteze acest tip de conversatii inainte sa o faca, pentru a se cunoaste cate mai oki, sa observe ce le place si ce nu le place -Inhibitia si retragerea de la astfel de discutii intr-o relatie a dus la chestii nasoale -sunt femei care mimeaza orgasmu si barbati care in prostia lor se cred cei mai ce -si asta pentru ca nu vb despre fanteziile si problemele care pot aparea in pat si care se pot rezolva usor, dar ideal e sa vb!

| thinkTwice123 explică (pentru Danysan):

Păi ..nu suntem împreună.laughing și atunci când am refuzat să îi răspund la o întrebare de genu.mi-a zis că n-o să mă mai deranjeze vreodată...

| Danysan a răspuns (pentru thinkTwice123):

Pai ce mai e asa de greu sa iti dai seama ca te place happy. Acum depinde de tine -unele fete sunt aiurea si li se pare naspa, dar altele vb fara nici o prb daca stiu ca baiatu ala e oki si tin la el.Depinde daca il vezi si iti place de el cat de cat ca pe un iubit -asta conteaza.Repet daca iti place de tip nu cred ca e o problema sa vb cu el despre asta -depinde de tine cum sti sa il faci -chiar daca vb de asta cu tine mult doar tu decizi cand o o faci!

| Alcyon a răspuns (pentru thinkTwice123):

Parerea mea e ca nu vrea decat o aventura. Daca iti doresti asa ceva, go ahead. Daca nu esti genul, nu-ti pierde vremea cu el.

| Maskeried a răspuns:

Sa-i afle placerile, fanteziile. El vrea sa se culce cu ea...sa faca sex, insa prefera sa o incite putin si sa stie, anticipat, ce i-ar placea.

| thinkTwice123 explică (pentru Maskeried):

Adică totul să fie fără sentimente ..nu?!happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru thinkTwice123):

Depinde. Daca acel baiat este iubitul tau, atunci o sa fie cu sentimente, daca e un X coleg, atunci doar sex, fara sentimente.

| ingerasfitos a răspuns:

Pai vrea sa stie cum ti-ar place tie prima noapte ca sa iti faca o surpriza sa te bage la el in pat si sa iti placa si tie... eu zic sa nu ii dai atentie sa nu ii pici in plasa iate de el cand aduce o discutie de genul asta spune-i ca nu te intereseaza sau daca vrei spune-i si poate iti face o surpriza arzatoare...tongue

| Cîrpă a răspuns:

Ii un *** care nu stie cum sa te roage sa-l dezvirginezi.

| Levvis a răspuns:

Eu am o prietena pe care am cunoscut-o pe net. jucam diferite jocuri online si mereu vorbeam despre "fantezi", nu cred ca e "fara sentiment" el doar incearca sa afle ce ti-ar placea ca sa fie totul perfect. Cred ca e un tip pasional..asa ca mine laughing