Hei! Acum putin timp mi s-a spus de fostul iubit ca ma iubeste mai mult decat a iubit vreodata,ca ma iubeste si mai mult cand m-a pierdut pentru ca si-a dat seama ca nimeni nu-l va mai iubi asa,nimeni nu-l va vedea asa cum am facut-o eu,dar ca nu poate sa lupte cu prejudecatiile celor din jur,ca ar dori sa continuam dar sa nu stim decat noi. E cea mai mare prostie pe care am auzit-o. Cand iubesti cu adevarat nu-ti pasa de cei din jur,iti traiesti iubirea,o simti,te daruiesti cu toata fiinta ta. A fost dureros sa vad cat de orb este,de fapt ca multe persoane care nu lupta pentru iubirea lor si le pasa de cei din jur mai mult,care cred ca trecutul poate fi reinviat. Nu-i adevarat. Fa la timp ce trebuie facut si simtit,maine poate fi prea tarziu. Spune-i acum persoanei iubite cat de speciala e pentru tine,altfel se va simti respinsa si va renunta crezand ca nu o iubesti.
Se spune ca cine te iubeste cu adevarat nu pleaca de langa tine. Dar cand simti ca esti respins,ca celalalt nu te mai iubeste, ca nu mai simte ca aveti o relatie se retrage putin cate putin. Si abia atunci suferi. Nu pentru ca renunti, ci pentru ca nu ai avut cu cine sa lupti, ca celalalt a renuntat inaintea ta. Si e trist.
Daca mi-ar fi spus ca si-a gasit iubirea vietii lui si ca e fericit, m-as fi bucurat din tot sufletul pentru el.Pentru ca fericirea lui ar fi fost si a mea.As fi fost linistita ca are pe cineva care sa aiba grija de el, care sa-l aprecieze si el poate sa se daruiasca in aceasta relatie.
Nu poate sa te doara fericirea celui pe care l-ai iubit. Dureros este cand iti spune ca te iubeste dar nu poate fi cu tine.
De ce crezi ca mai conteaza motivele pentru care ai primit o pereche de papuci?
Prima varianta e mai dureroasa decat a doua. Dragostea dintre doi parteneri n-ar trebui sa cunoasca piedici de nici un fel. Nimeni n-ar trebui sa intervina intre cei doi, daca ei se iubesc cu adevarat.
Daca impacarea ar fi imposibila, nu m-ar mai interesa absolut nimic! Trecutul, ramane...viitorul, d-abia acum incepe!
Cel mai mult m-ar durea ca nu pot sa las totul in urma, asta pana cand devine totul o (frumoasa) amintire. Viata merge inainte, si sfatul meu pe care (vrei, nu vrei) ti-l dau, mergi si tu inainte cu ea.
Iti doresc doar sa realizezi ca la sfarsitul zilei cel mai important este sa aflii adevarul, nu adevarul care vrei sa il auzi.
Asa ca transmite, sau chinuiete sa aflii adevarul.
Sincer ce m-a durut cel mai mult ce am auzit de la fostul meu prieten a fost aceea ca numai simte nimic pentru mine asta dupa un an de relatie in care mereu imi spunea ca tine la mine si ca ma iubeste...iar la final sa aud ca totul au fost doar niste vorbe aruncate in vant.Ma durut mult si inca ma doare. Oricum lui nu ii pasa de mine, nu ii pasa nici daca maine mai traiesc s-au nu, cand eu inca mi-as da si viata pentru el...ehh asta este viata plina de dezamagiri si esecuri sperand ca intr-o buna zi datorita acestor dureri vei deveni mult mai puternic.
Draguta daca te vrea inapoi nu ii va pasa de parinti''treci si prin foc'' daca trebuie. cred ca te amageste putin, ori retraieste ''iubirea'' pierduta. fi indiferenta daca ne vor sa lupte
linarkfts întreabă: