Iubire reciproca, in primul rand. Incredere...Sa poti vorbii cu el ca si cu cea mai buna prietena, sa ai siguranta ca nu te va judeca niciodata, nu cand e cu tine sa te alinte si sa-ti fac o gramada de declaratii iar, cand e cu prietenii sa te faca cea mai mare panarama sau stiu eu ce. Inca un lucru important ar mai fi sa nu-i fie rusine cu tine, adica sa se plimbe cu tine peste tot, sa te ia de mana, sa-ti arate ce insemni pentru el de fata cu toti fara sa-i pese de ce cred oamenii. Sa te simti protejata alaturi de el. Daca e si putin gelos, PUTIN-nu exagerat, e ok. Gandim pozitiv...e gelos pentru ca nu vrea sa te piarda dar, sa nu exagereze pentru ca, in felul acela nu va merge niciodata o relatie. Sa fie sincer. Sinceritatea ocupa un loc important in piramida relatiei. Cam asta ar fi relatia usor perfecta, dar nu cred ca mai gasesti asemenea oameni si, daca ii gasesti, nu te simti tu atras de ei si nici asa nu e bine. Tu ce ti-ai dori de la o relatie?
In primul rand mi-as dori respect, pe urma iubire, pe urma incredere si prietenie. sa fie persoana pe care sa o stiu mereu acolo cand am nevoie, sa-mi ofere sprijinul, sa stie sa stopeze lacrimile. dar unde mai gasesti un asa baiat?
In fiecare dimineata o cafea, la fiecare pranz o saorma, la cina o salata iar in pat o tornada! noapte de noapte!
lavinia_9815 întreabă: