Eu am avut intotdeauna ceva cu baietii blonzi ( habar n-am de ce) desi consider ca e mai important cum e pe dinauntru decat cu e pe dinafara...Si din punct de vedere fizic cred ca ar trebui sa aiba o silueta modesta fara tepi in cap, fara piecinguri, fara prea multe tatuaje si sa aiba parul blond... Desi toate astea sunt inutile daca nu stie cum sa se poarte cu o fata
Nu neaparat aspectul fizic ci si felul cum gandeste, cum vorbeste ca degeaba e frumos daca e prost si nesimtit pe deasupra
Fizic?! ...bratele, picioarele [nu-mi plac baietii "crecanati"]... ochii-cheia sufletului.
In primul rand modul cum se exprima/vorbeste, sufletul, naturaletea, respectul, puctualitatea, ochii si cum arata, adica cat de cat corpolent si atragator!
Primul lucru pe care-l observ la un baiat sunt ochii...desigur,trebuie' sa fie draguti
@ tukhey23: nice try! sunt fata, ce chestie...nu?
Ochii si zambetul
si aspectul in sine de obicei daca e s. o luam numai d p d v al fizicului
La un baiat m atrage cel mai mult privirea, chipul, zambetul si corpul... d prefereinta bine lucrat la sala
Mai inalt k mine, muschi, niste pectorali superbi, fara par pe piept:-&, ochii si parul nu conteaza
La baieti ma atrage cel mai mult desi suna urat... fundul:X:X:X...si...fizicul daca e lucrat:X:X:X:X
La un baiat :ochii , zambetul, felul cum ma priveste, gesturile, frizura [ciudat, nu? ], tenul.
Si gata m`ai pus pe ganduri
TurliucAdrianFrancis întreabă:
RAY întreabă:
anonim_4396 întreabă: