Stefan
| Stefan a întrebat:

Ce va atrage cel mai mult la persoana pe care o iubiti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am zis totul, dar trebuie sa revin cu o rectificare. Nu imi place totul, ci doar
cum imi zambeste cand sunt necajit
cum ma dragaleste zi si noapte
cum face clatitele
cum ii sta langa mine
cum arata cand se trezeste dimineata
cum danseaza cu mine
cum ii miroase pielea
buclele din par
si atatea altele, dar ies de pe intrebarea asta, ca ma prinde si apoi nu o sa mai pot munci vreo doua ore.

18 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Ochii! imi spun totul despre suflet iar culoarea ma zapaceste!

| SweetCandy a răspuns:

In primul rand faptul ca stie mereu ce gandesc...big grinsi apoi felul lui de a fii...tongue

| Encore a răspuns:

La inceput putine, acum totul blushing

luciana
| luciana a răspuns:

La cel pe care il iubesc sau l-a iubi, mi-ar place in primul rand sinceritatea, apoi- generozitatea si nu in ultimul rand, -aerul lui firesc, - nu cel afisat de fatada, mi-ar placea - sa aiba coloana vertebrala si educatia cea de moda veche, in care sa stii sa spui simplu : scuza-ma te rog, si sa fie un om bun, un om de onoare. Urasc minciuna, ipocrizia, lipsa de bun simt, vulgaritatea; imi place omul sa fie " si cu bune si cu "relele" lui..., care sa ma faca sa fiu nebuna pentru. el, sa il astept mereu cu zambetul revederii si sa ii astern masa cu drag, avand grija sa am poate si o floare in vaza pe masa, bucurandu-ne sufletul si ochii mintii, - cu ea... As visa, as dansa, m-as gandi numai la " EL ". As avea curajul sa zbor, - ( metaforic vorbind ) - si as realiza, in sfarsit, - ca am numai o singura VIATA DE TRAIT! Dar revenind la noi - cei de aici, m-as face si pasare, si fluture si gaza, si as zbura fermecand pe cei din jurul nostru... As fi alt om, m-as mira si eu, - de ce as sa fi in stare pentru. o clipa, in care m-am vazut a fi : INDRAGOSTITA Cu drag, Lucien.

| catalina_2916 a răspuns:

Absolut totul..in special blandete si bunatatea...si privirea:X:X:X

| sorin a răspuns:

Tot

| Delia a răspuns:

Faptul ca ma face sa privesc doar la lucrurile bune, ma face sa fiu optimista, sa cred in puterea binelui, sa am incredere in mine, si mai ales, sa fiu sigura oricand, orice-ar fi ca sunt iubita de o persoana minunata.

| Diav0la a răspuns:

Spontaneitatea happy

| florar a răspuns:

calmul, intelegerea pe care o are fata de persoana zbuciumata si exaltata care sunt.

| happy.....withoutyou a răspuns:

Toooooooooooooooooooootlaughing

| kayan a răspuns:

Ca ma iubeste si ea pe mine laughing

| Haydee a răspuns:

Privirea, caracterul, faptul ca e amuzant, cum se imbraca, intelegerea de care da dovada...imi place totul la el...:X

| adela22 a răspuns:

Este foarte calm, jucaus, i place tot ce-mi place si mie, nu se sfieste sa-mi arate cat de mult mai iubeste, are o privire dragalasa cand ma priveste care imi place enorm de mult.
Ce sa zic... e tot ce-mi puteam dori mai mult pe lumea asta, adica sa fiu iubita asa cum sunt eu.
Cel ma mult imi plac surprizele care mi le face, de exemplu intr-o dimineata pe la ora 9 ma suna si cand raspund imi zice: "Buna dimineata, frumoasa mea!, Ce faci?, Cum ai dormit? " la care eu raspund: "Neata iubi... uite acum m-am trezit de 5 minute dar mai stau vreo 15-20 de minute in pat... ce zici? nu vii langa mine?(asa in gluma pentru. k stiam k nu are cum sa vina in momentul acela langa mine) dupa care el imi zice "Bine iubi...imediat ajung langa tine...si imi inchide telefonul". Eu am crezut ca este vreo gluma de-a lui si dupa 2 minute sigur ma va suna inapoi... dar la un moment dat aud din camera de dincolo pe mama care zice "Pofteste inauntru...Ada e in camera ei, cred ca doarme!" cand am auzit nu mi-a venit sa cred ca chiar era acolo...cand a deschis usa i-am sarit in brate. :-X:-X
Sau o intamplare destul de haioasa... s-a intamplat acum 2 zile :-)
vorbisem cu el ca vine dupa amiaza la mine si dupa vreo 2 ore ma suna si imi zice: "Iubi am o veste proasta si una buna...cu care sa incep?"...eu: "Pai incepe cu aia proasta"... el:Vestea proasta e ca nu mai pot veni azi la tine...si vestea buna...iesi pana la poarta"
:-)) :X:X:X
Era deja la mine... :-)

Imi mai place ca de fiecare data cand vine la mine imi aduce ciocolata si cate un trandafir.

Poimaine este ziua mea si sunt foarte curioasa ce imi face cadou...sigur voi ramane iar socata :-)) pentru ca ma ia prin surprindere de fiecare data.

Un lucru pe care eu il ador la el e ca ma saruta pe frunte... e mult mai special acel sarut decat cel pe bunze pentru ca demonstreaza cat de mult tine acea persoana la tine.

Iti doresc si tie sa ai parte de o iubire care sa te faca fericit.

Sa fii iubit!

Te pup! Pa-pa!

| SMTHING a răspuns:

Ochiii si
Comportamentul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imperfectiunea.Nu ma plictisesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot... daca nu mi-ar place totul, nu as mai iubi-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pey depinde:zambetul, imbratzisharile, saruturile, mirosul...etc...daca iubesti o persoana trebuie sa-ti placa totul la el:X:X:X:X