Pai dupa mine baiatul perfect trebuie sa aiba CAP asa cum zici tu, sa ste sa vorbeasca sa se exprime sa stie ceva despre viata lui. Sa vie simpatic nu vreau sa fie urat dar nici cine stie ce fumusete, un baiat normal. Primul lucru ce ma atrace la un baia nu ii aspectul fizic ci zambetul lui ( daca are un sambet frumos ma cucerit din prima XD) mai ma atrace ochi lui ( prefer ochii albastri sau verzi ) dar oricum nu culoarea ii importanta. Trebuie sa ma simt bine cu el cand vorbesc cu el sa nu imi fie rusine sa vorbesc cu el sa ma exprim cum vreau eu. Sa nu imi fie sincer, fidel iar cand are ceva probleme sa vina sa le discute cu mine. Dar no sti si tu cum ii cand cunosti un baiat si iti place nu il iei la rost cu : Care ii capitala Romaniei, ai inselat vrodata, cati frati ai etc Cand iti place un baiat iti place si gata, nu ai ce face
Ai dreptate, de asta niciodată nu găsim băiatul perfect, odată ce ne-am îndrăgostit nu mai e cale de întoarcere.
Exact asta mă atrage și pe mine la aspectul unui băiat: ochii care spun totul și zâmbetul care ar trebui să fie nelipsit pentru a mă cucerii definitiv. La mine e puțin mai diferit, mie îmi plac ochii căprui, mor după ei, asta poate pentru că nu am și eu la fel. Deci un băiat cu ochii căprui, cu zâmbetul mereu pe buze și cu simțul umorului ar fi "prințul meu".
O personalitate creativa , puritate in ochi, zambetul mereu pe fata, suflet de artist, inteligenta si sa aiba plete
Eu cer doar cat pot da nimic mai mult, imi doresc sa am o fata exact ca mine, nu e bine sa ceri mai mult decat poti da
Femeia perfecta, sa vorbeasca putin, sa nu puna intrebari, si sa nu fie grasa.
Vreau de la ea sa ma placa sa nu fie grasa si neaparat sa nu fie ca yeti