Buna, nu imi plac cei cu dintii stricati si galbeni, apoi nu imi place ca un baiat sa fie murdar, sa aiba ungii murdare, sa aiba matreata, nu imi plac baietii cu burta, de obicei imi plac baietii inalti si slabi, nu judec pe nimeni doamne fereste si cei scunzi si mai grasi au dreptul la iubire si fericire, dar eu spun doar gustul in materie de baieti, apoi nu imi plac cracanatii...
Nu-mi place sa vad un baiat neingrijit, unghii murdare, par netuns, haine nespalate, dinti galbeni, respiratie urat mirositoare etc. in general tot ce tine de igiena.
Fizic la un baiat nu imi place sa fie gras! Ar mai fi, dar nu imi vin in minte acum
Pentru ca eu sunt fata, raspund la ce m-ar deranja la un baiat.
Sa nu fie badaran.Sa arate bine.
Pur si simplu, sa-mi placa mie!
Iar de comportament, nu mai zic.Multi tampiti in aceasta lume.
Ma deranjeaza multe.
La fete: mustata, sprancenele nepensate sau unite, dintii galbeni si cracanati, daca sunt grase (nu zic ca nu sufar toate grasele) si se imbraca sa ii iasa toate suncile, parul scurt
La baieti:
Mustata & barba, parul corporal ( mai putin ala de pe craci, ca altfel ar fi prea gay), fata de cocalar, mirosul de spray, freza cu creasta.
Poi nu imi plac baieti grasi, cei care au o dantura care lasa de dorit, care nu sunt igenici, si cei care se imbraca ca"manelisti"...mai sunt cateva dar nu imi vine in minte.
Mie nu imi plac fetele ridicole(unghii roz, botic rujat peste masura, unghii fooooooarte mari+evident, oja sarita dupa ele, vreo 7culori la haine si vreo 3 in cap)! Si bineinteles, baietii cocalari, cu lanturi la gat, inele pe degete, unghia mica ", mare"(bleah, si galbena pe deasupra) si ar mai fi dar ajunge! De fizic nu ma leg, desi ar fi cateva exemple si acolo!
La o fata ma deranjeaza sa isi roada unghiile, sau sa le aiba mari si murdare, cand este intr-un grup de prieteni si la o oarecare contrazicere sa nu te ajutesi ma mai deranjeaza cand nu vrea sa schimbe ceva ce nu`mi place si nici macar nu incearca
Nu`mi place la un baiat
sa fie cu lantuirle la gat.nu`mi plac unghiile urate la baieti, sa vb urat. intr-un cuv sa nu fie genul de baiat care se da jmeker
Ma deranjeaza la un baiat sa nu aiba dintii cariati, sa nu fie gras sau mai jos decit mine, sa nu umble transpirat sau picioare nespalate, exterior vulgar, mini murdare...
La un baiat fizic sau moral nu ai mentionat
dar in fine... daca e educat nu are nimic
Ce nu-i place unuia îi place altuia, gusturile nu se discută. Dar ca să-ţi răspund, nu-mi plac fetele subponderale... Nu-nţelege greşit, nici grasă să nu fie, dar nici slabă, s-o ia vântul...
MeAnonymm întreabă:
Crisu_8081 întreabă: