| georgiana a întrebat:

Ce va doriti de la persoana iubita?

Răspuns Câştigător
| mada. a răspuns:

Sa ma iubeasca, sa imi fie fidel, sa aiba incredere in mine, sa imi acorde si libertate, sa aiba grija de mine[asa cum o fac si eu], sa ma inteleaga, sa ma pot baza pe el, asta am gasit in persoana iubita, ma face fericita, desi trebuie sa mai lucram la unele aspecta[nu e totul atat de perfect]oricum, eu sunt multumita:-)tu ce iti doresti de la pers iubita?

23 răspunsuri:
| oz a răspuns:

Iubire... logic.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Sa ma iubeasca pana la sfarsit, sa ma respecte, sa-mi ofere libertatea de a gandi, exprima si manifesta, sa ma protejeze, sa-mi fie sprijin la batranete... dar asta nu vine asa...trebuie sa raspund acestor dorinte la fel...si sa ne bucuram impreuna de toate acestea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe el, iubire!

| monyk a răspuns:

Buna, acum nu mai imi doresc nimicsad...sunt doar eu cu mine, ma afund intr-o singuratate dureroasa, dar incerc sa trec peste toate... poate ca mi-as dori ca persoana iubita sa imi spuna ca ma iubeste si ca vrea sa ne impacam, dar sa fie sincer, decat sa fie totul o minciuna ca pana acum, mai bine ma lipsesc, oricine vrea iubire de la persoana iubita, asta vreau si eu, dar pe langa iubire as vrea incredere, respect si sinceritate...chestii care nu le-am vazut in baiatul pe care inca il iubesc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-mi ofere ce-i ofer si eu...winking

| georgiana explică:

Imi pare f.rau pentru tine @monyk16...sincer esti o fata minunata si meriti sa fii fericita(toti meritam asta)...fii tare si ai incredere in tine! succes.by`:*

| jo_7646 a răspuns:

Respect, adevar si iubire! Valabil si pentru mine!

| Liada a răspuns:

Un bilet tongue pina la el

| georgiana explică:

Eu imi doresc sa-mi fie alaturi la bine si la greu, sa ma precieze pentru ceea ce sunt, daca gresesc sa aiba rabdare cu mine...sa ma faca fericita, in acelasi timp ce ofer sa mi se ofere(eu la randul meu voi face la fel).intr-adevar trebuie sa infruntam si valurile vietii.Vis la viata in roz.:X rolling on the floor

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Sinceritate
Sprijin
Respect
Intelegere
Fidelitate
si desigur... Iubirelove struck!

O seara placuta!

| mada. a răspuns:

Oo da, lozzlaughing

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Sa fie sincer cu mine...sa existe iubire reciproca:X

| denisa_2911 a răspuns:

Sinceritatea pentru mine e cea mai importanta... dar tu? pup

| gianinutza a răspuns:

Respect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ma iubeasca, sa nu ma insele si sa fie alaturi de mine la bine si la rau happy atat! nu vreau casa, bani si alte chestii doar iubire din partea luihappy

| Cryssy a răspuns:

Sa fie cum e pana acum. Sa ma iubeasca, sa-mi fie alaturi intotdeauna cand am nevoie de el. love struck

| gambler a răspuns:

Cred ca prea multe...

cami
| cami a răspuns:

Sprijin si incredere. Sa simti ca ai pe cineva.

| daniDeeDee a răspuns:

Sa ma iubeasca asa...mult timp de acum inainte. sad

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Incredere, respect, sinceritate, devotament si bineinteles iubire.

| PauLa.M a răspuns:

Daca ar si fi persoana pe care o iubesc langa mine nu i as mai cere altceva, doar sa RAMANA cu mine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fidelitate si iubire.

| moesia a răspuns:

Hmm, in primul rand as dori sa ma iubeasca mult, sa nu ma insele, sa fie alaturi de mine la bucurii si necazuri, sa ma faca sa ma simt unica si speciala, etc, etc, etc...