Sa ma iubeasca, sa imi fie fidel, sa aiba incredere in mine, sa imi acorde si libertate, sa aiba grija de mine[asa cum o fac si eu], sa ma inteleaga, sa ma pot baza pe el, asta am gasit in persoana iubita, ma face fericita, desi trebuie sa mai lucram la unele aspecta[nu e totul atat de perfect]oricum, eu sunt multumita:-)tu ce iti doresti de la pers iubita?
Sa ma iubeasca pana la sfarsit, sa ma respecte, sa-mi ofere libertatea de a gandi, exprima si manifesta, sa ma protejeze, sa-mi fie sprijin la batranete... dar asta nu vine asa...trebuie sa raspund acestor dorinte la fel...si sa ne bucuram impreuna de toate acestea!
Buna, acum nu mai imi doresc nimic...sunt doar eu cu mine, ma afund intr-o singuratate dureroasa, dar incerc sa trec peste toate... poate ca mi-as dori ca persoana iubita sa imi spuna ca ma iubeste si ca vrea sa ne impacam, dar sa fie sincer, decat sa fie totul o minciuna ca pana acum, mai bine ma lipsesc, oricine vrea iubire de la persoana iubita, asta vreau si eu, dar pe langa iubire as vrea incredere, respect si sinceritate...chestii care nu le-am vazut in baiatul pe care inca il iubesc...
Imi pare f.rau pentru tine @monyk16...sincer esti o fata minunata si meriti sa fii fericita(toti meritam asta)...fii tare si ai incredere in tine! succes.by`:*
Eu imi doresc sa-mi fie alaturi la bine si la greu, sa ma precieze pentru ceea ce sunt, daca gresesc sa aiba rabdare cu mine...sa ma faca fericita, in acelasi timp ce ofer sa mi se ofere(eu la randul meu voi face la fel).intr-adevar trebuie sa infruntam si valurile vietii.Vis la viata in roz.:X
Buna!
Sinceritate
Sprijin
Respect
Intelegere
Fidelitate
si desigur... Iubire!
O seara placuta!
Sa fie cum e pana acum. Sa ma iubeasca, sa-mi fie alaturi intotdeauna cand am nevoie de el.
Daca ar si fi persoana pe care o iubesc langa mine nu i as mai cere altceva, doar sa RAMANA cu mine!
Hmm, in primul rand as dori sa ma iubeasca mult, sa nu ma insele, sa fie alaturi de mine la bucurii si necazuri, sa ma faca sa ma simt unica si speciala, etc, etc, etc...
Barajag întreabă: