Nu-i da ma inel ca zice ca o ceri in casatorie)
un buchet de trandafiri si un ursulet de plus ar putea fi cadoul perfect:p
Pai crede-ma ca eu vreau multe... daca ti-as zice...
Si sunt si foarte pretentioasa
Ii poti lua: O cutie de bijuterii [sigur o sa-i placa]
Un set [colier +inel]
Acum depinde gusturile ei...noi nu avem de unde sa stim ce ii place
Te pup
Pai eu imi doresc multe cumparai un inel, cercei, lantisor sau o bratara frumoasa de argint sau de aur daca iti permite buzunaru bafta multa
BUNA! sincer cadourile depind de gusturile fiecaruia! tu stii cel mai bine ce ii place eipoate fi orice in materie de obiecte(ceva personalizat, parfumuri etc)! DAR te-ai gandit si la altceva? nu trebuie sa fie neaparat un cadou "obiect"poate sa fie de exemplu o iesire frumoasa sa o duci undeva, un loc unde stii ca ei i-ar place, sa va distrati amandoi, eventual daca sunteti genul mai romantic ofera-i o floare si o cina frumoasa, poate sa fie o cina chiar la tine acasa, pregatita frumos sa vada fata ca te-ai chinuit! eu zic ca si asa ceva e frumos! si sincer sa fim seriosi...parca ramai cu amintiri mai frumoase la chestii de genu, decat atunci cand primesti un cadou.mai bine zici "uite ce surpriza mi-a facut iubi meu de 8 martie! m-a dus in X loc unde stia ca imi place si ne-am distrat amandoi"! asta a fost parerea mea, acum depinde doar de gustul fiecaruia si de felul de a fi si de a iubi. O seara frumoasa iti doresc si Bafta la alegerea potrivita!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: