| vali_6207 a întrebat:

Ce va doriti fetelor de 8 martie sa stiu si eu ce sa ii iau la ub!
astept raspunsurile voastre. tzauwinking

Răspuns Câştigător
| bombonik31 a răspuns:

Nu-i da ma inel ca zice ca o ceri in casatorielaughing)
un buchet de trandafiri si un ursulet de plus ar putea fi cadoul perfect:p

5 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Pai crede-ma ca eu vreau multe... daca ti-as zice...
Si sunt si foarte pretentioasalaughing

Ii poti lua: O cutie de bijuterii love struck[sigur o sa-i placa]
Un set [colier +inel]love struck
Acum depinde gusturile ei...noi nu avem de unde sa stim ce ii placehappy

Te pup

| SweetPrinces a răspuns:

Pai eu imi doresc multe laughing cumparai un inel, cercei, lantisor sau o bratara frumoasa de argint sau de aur daca iti permite buzunaru bafta multa

| Nimeni_7600 a răspuns:

Un buchet mare de lalele rosii si galbene (o combinatie) :X

| raisssa a răspuns:

Un inel... flori...

| roxyandreea a răspuns:

happy BUNA! sincer cadourile depind de gusturile fiecaruia! tu stii cel mai bine ce ii place eihappypoate fi orice in materie de obiecte(ceva personalizat, parfumuri etc)! DAR te-ai gandit si la altceva? nu trebuie sa fie neaparat un cadou "obiect"poate sa fie de exemplu o iesire frumoasa sa o duci undeva, un loc unde stii ca ei i-ar place, sa va distrati amandoi, eventual daca sunteti genul mai romantic ofera-i o floare si o cina frumoasa, poate sa fie o cina chiar la tine acasa, pregatita frumos sa vada fata ca te-ai chinuit! eu zic ca si asa ceva e frumos! si sincer sa fim seriosi...parca ramai cu amintiri mai frumoase la chestii de genu, decat atunci cand primesti un cadou.mai bine zici "uite ce surpriza mi-a facut iubi meu de 8 martie! m-a dus in X loc unde stia ca imi place si ne-am distrat amandoi"! asta a fost parerea mea, acum depinde doar de gustul fiecaruia si de felul de a fi si de a iubi. O seara frumoasa iti doresc si Bafta la alegerea potrivita!