| Perversul69 a întrebat:

Ce va face sa va indragostiti?

7 răspunsuri:
| metehne a răspuns:

E un mister.

| DeathIncarnate a răspuns:

Mandarinele

| RAY a răspuns:

Daca raspunzi la asta primesti un oscar, nu se stie ce anume determina creierul sa se indragosteasca de cineva, nimeni nu stie, eu spun ca atractia fizica este primul pas dar din cauza ei nimeni nu se sinucide

| corbulalbrosu a răspuns:

Nimeni nu stie precis, dupa unii ar fi hormonii dupa altii simturile. big grin

| SG1995 a răspuns:

Pai pelanga ca toate tipele de care m-am indragostit aratau bine, cel putin 2 din ele au ceva in comun: Sunt muziciene, cand aud si vad o femeie frumoasa ca canta, pai ma incita, mult zic eu, daca de prima tipa de care m-am indragostit am facut-o cand am vazut-o pe scena.

| TanteMarianne a răspuns:

Nu stiu frate. ce am auzit niste factori care fac doi oameni sa se indragosteasca sunt:
1asemanarea
2lucrurile in comun
3influente sociale
4diverse lucruri specifice(de exemplu ochi albastri sau o forma anumita a nasului etc...)
5mister(daca persoana aceia are un aer misterios, posibil sa ai curiozitatea sa o cunosti)
6sau daca are persoana respectiva un aer mai familiar sau o trasatura familiara si atunci e posibil sa te simti atras.

Depinde, la fiecare e altfel.Sunt persoane care se indragostesc fix de opusul lor.

| AssoX a răspuns:

Daca miroase urat(asta e preferata mea), daca e boccie(in sensul ca nu te poti uita la ea ), daca mai si fumeaza si are dintii galbenii, asta-i sunt preferatele mele

Întrebări similare