| An0n1m94 a întrebat:

Ce va motiveaza pe voi in fiecare zi? Sa incepeti o zi noua sa mergeti la munca etc
Parca nu mai am nimic care sa ma motiveze, ma simt tot timpu inutil, urat, nimeni nu ma iubeste altii au o prietena stie ca se duc la munca da macar dupa stiu ca ii asteapta cineva care ii iubeste. Pur si simplu nu am pentru ce sa lupt, sa zic da frate e o zi frumoasa ce daca am munca mai stiu eu ce treaba, stres da dupa macar stiu ca ma asteaota cineva....la mine nu exista asa ceva

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu ma simt bine cand merg la munca si cand vin acasa

| An0n1m94 explică (pentru mgtow):

De ce?

| mgtow a răspuns (pentru An0n1m94):

Pentru ca n-am alta ocupatie

| An0n1m94 explică (pentru mgtow):

Intrebarea era ce te motiveaza

| mgtow a răspuns (pentru An0n1m94):

Sa conduc tiru

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

O partida de sex neasteptata

| sofisis a răspuns:

De aceea exista vorba aia cu "Nu conteaza destinatia, ci calatoria"
De tine depinde sa fii fericit. Nu trebuie sa ai acasa pe cineva neaparat. Ba din contra, s-ar putea ca dupa ce va aparea acel cineva, sa ajungi sa iti fie dor de momentele in care nu te astepta nimeni acasa.
Eu cand eram singura, ajungeam de la serviciu, imi faceam de papa sau comandam ceva, gaseam ceva misto la tv sau laptop, ma scufundam in fotoliu si stateam si ma relaxam. Sau stateam cu laptopul si mai socializam online. Sau ieseam cu prietenii. Ideea e ca niciodata nu mi s-a parut ca lipseste ceva.
Si sincer s-a intamplat sa gasesc pe cineva fix cand nu cautam si nu-mi trebuia.
Daca preferi sa iti plangi de mila pentru ce nu ai decat sa te bucuri pentru ce ai...e alegerea ta. Dar e o cale sigura spre depresie si nefericire.

| Oana92 a răspuns:

Faptul ca esti in viata ar trebui sa fie suficient. Exista oameni care ar da tot ce au si inca in plus pentru inca o zi din viata, fie ea si plictisitoare...

| An0n1m94 explică (pentru Oana92):

Faptul ca esti in viata e suficient pentru tine? Probabil ca tu zici asta din o postura buna, ai un prieten cineva care te iubeste sau esti curtata sau mai stiu eu ce... daca ai fi in postura mea n.ai mai zice ca faptul ca esti in viata ar trebui sa fie suficient

| Oana92 a răspuns (pentru An0n1m94):

Nu sunt neaparat intr-o postura buna, nici viata mea nu e usoara deloc. De fapt nu cunosc nicio persoana fericita. Dar daca stau sa ma vait mereu de cat de nasoala e viata mea si cate probleme am o sa ajung la nebuni inainte de a apuca sa rezolva una din problemele astea. Eu te cred ca iti e greu, am trecut prin depresii urate si momente grele. Si am avut si eu momente peste care nici acum nu inteleg cum am avut puterea sa trec. Dar esti la inceput de drum, si faptul ca nu ai o relatie nu e sfarsitul lumii. Viata inseamna chin, ca ne place sau nu sa recunoasteam.

Gandeste-te altfel : ia avantajul din faptul ca esti singur. Iesi cu prietenii, ocupa-te de un hobby, flirteaza cu cat mai multe fete, invata si fa-ti o carieră, munceste mult si aduna-ti bani. Multe din lucrurile astea nu le vei mai putea face la fel de intens cand vei avea o relatie.

Si incearca sa mergi ca voluntar 2-3 zile intr-un centru de oncologie. Ai sa fii fericit cu viata ta, crede-ma!

N-ar strica nici sa mergi la un psiholog, as putea sa bag mana in foc ca nu esti deloc asa urat cum te vezi happy

| peperonies a răspuns:

Daca nu stii unde vrei sa ajungi nu o sa ajungi niciodata acolo. daca nu iti pui un obiectiv in fata...

| Mnup a răspuns:

Iti sunt alături, man...

| An0n1m94 explică (pentru Mnup):

Care.i faza cu tine de apari numa la intrebarile mele?

| 4psiho a răspuns:

Ai grijă ce-ți dorești pentru că se întâmplă.
Uite, gândește-te la asta: este la Cluj un profesor universitar care este orb, surd și mut. S-a născut normal. Când nu are ce să te motiveze, gândește-te ce l-a putut motiva pe acest om.

| An0n1m94 explică (pentru 4psiho):

Vreau sa fiu miliardar o sa se intample? Nu, pentru ca lucrurile nu merg asa iti doresti si universu iti da

| 4psiho a răspuns (pentru An0n1m94):

Vezi, deja ți-ai pus singur prima piedică: "NU".
Bun vrei să fii miliardar, ce ești dispus să faci pentru asta? Care este prețul pe care ești dispus să-l plătești pentru a ajunge miliardar?
sunt dispus să învăț de să-mi sară capacele pentru a putea avea dezvolta o invenție care să mă facă miliardar? Sunt dispus să muncesc 10-15 ore pe zi pentru a adun a banii necesar deschiderii unei afaceri?
Întotdeauna există, sub o formă sau alta, un preț care trebuie plăti. Eu sau oricine de pe TPU nu poate plăti în locul tău pentru că avem propriile noastre prețuri de plătit. happy

| keepcalm99 a răspuns:

Stima de sine my friend e putin scazuta. Dar nu-i bai. Intra si tu pe olx, cauta un loc de munca, angajeaza-te, creeaza-ti o imagine mult mai prezentabila (nu zic ca arati nasol) si apoi incearca sa socializezi cu cat mai multe fete. Multa bafta! Sper ca ti-e catusi de folos ce am eu "mancat aici".

| donniebrasco a răspuns:

Incearca sa te bucuri de fiecare lucru mic. aranjaza-te, fa-ti freza misto, imbraca-te frumos, parfumeaza-te mereu, lucreaza la aspectul tau, fi pozitiv, fi natural, o sa fie bine

| An0n1m94 explică (pentru donniebrasco):

Sunt zile cand chiar ma accept asa cum sunt, in zilele alea chiar ma bucur de orice da nu dureaza
Ai crede ca a fi urat te afecteaza doar cand incerci sa abordezi o fata sau in chestii legate de dragoate dai nu.i deloc asa... Iti afecteaza toata viata numai ai incredere in tine, aici cred ca e problema mea nu.mi mai pretuiesc viata pentru ca nu se intampla si nu s.a intamplat nimic bun in ultimii 6-7 ani in viata mea de aia nu ma mai motiveaza nimic

| donniebrasco a răspuns (pentru An0n1m94):

Uita-te in oglinda si vezi frumosul din tine, trebuie sa incepi sa te placi tu ca sa te placa si ceilalti. placut nu te faci prin aspectul fizic ci prin caracter, poate ca nu ai cea mai frumoasa coperta, dar daca interiorul e frumos atunci toata lumea te va placea. cei din jur si persoana alaturi de care vrei sa imbatranesti trebuie sa te placa pentru ceea ce esti, nu pentru cum arat, pentru ca mai devreme sau mai tarziu, ca vrem sa acceptam sau nu..toti o sa ajungem la o varsta si atunci nu va mai conta aspectul fizic. frumosul vine din interior si se termina spre exterior, nu inverswinking