| Ingerasulll a întrebat:

Ce va plac voua fetele la un baiat si ce ati prefera de la el? o simpla aventura sau o relatie?

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Mă mir cum te mai întrebi asta, bărbat fiind... Fetele pure te vor trup şi suflet pentru toată viaţa/Şi fetele de moravuri uşoare caută aventuri/Logic! Tu nu ştiai?/Eu l-aş prefera pe el, cel de zi cu zi/Cu sufletul deschis în faţa mea/Mie cel mai mult la un băiat îmi place sensibilitatea, luciditatea, raţionamentul, felul de a fi, sinceritatea, înţelegerea, încrederea, sentimentul(şi lista continuă, dar timpul este preţios.)

4 răspunsuri:
| Princess_5617 a răspuns:

Mai intii, sa l cunoastem bine, mai apoi vedem.cum va comportati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As minti daca as zice o relatie straight face, chiar daca asta vreau, dar stiu ca nu se poate pentru ca nu pot concepe starea de acomodare.

Imi plac mai mult aventurile pentru ca implica joaca, si nu e monotonie.

Eh, cand o sa gasesc baiatu care sa imi dea cate ceva in fiecare zi o sa ma potolesc dar pana atunci. eu mai mult de un an nu pot sta cu cineva pentru ca nici sa il insel nu vreau.

| Denisa a răspuns:

Ne plac baietii frumosi si destepti care nu beau, nu fumeaza si nu injura si stiu sa respecte o femeie/fata. Cam greu de gasit, nu?laughing Deocamdata o simpla aventura. Nu imi arde de relatii serioase.

| D0i0n33 a răspuns:

O relatie!smug
aventurile is stupide, pentru copi si oameni nehotarati care nu stiu ce vorhee hee
pa pa!