Felul in care ma simt atunci cand sunt langa el, protectia pe care mi-o ofera (sa ma simt protejata), caracterul lui puternic, si simtul umorului.
Pai...eu in primul rand ma uit la igiena
Cu baietii cu care am fost m-a atras felul lor de a fi si ochii:X
Acum sunt cu un baiat de 7 luni si este exact cum mi-am dorit:X
In primul rand buzunarul:d.Nu vrea sa ma duc intr'un restaurant de vip si sa platesc eu//Si apoi ochii=p~. Si creativitatea si ingeniozityatea care sa ma indragosteasca mai tare de el. Poate ca sunt pretentioasa dar cred ca acest baiat este ideal pentru fiecare femeie.
Cred ca cel mai mult ar conta atentia, increderea, iubirea reciproca si desigur aspectul...
Vezi ce fete ok si mai sunt marlani din astia de zic ca fetele sunt materialiste. rusine ba. rusine
Depinde de fiecare fata in parte, nici noi nu stim sigur ce cautam la un barbat! Primul lucru care il observ la un barbat este zambetul. daca are o dantura neingrijita m-a dezamagit din prima. Nu ne atrage ceva anume, e vorba de "chimie". Mai este o vorba din popor foarte adevarata: Barbatul iubeste cu ochii, femeia cu urechile, asa ca, ai grija ce-i spui;-)
Aspectul fizic sa aibă corp lucrat, ochii, sa fie atent, sa gândească matur sa țină o relație serioasă, sa aiba bani sa se poată întreține, protector si iubitor sigur pe el
Lucian_4323 întreabă: