De fapt aspectul moral e cel mai important si mai mult apreciez moralul, dar totusi si fizic conteaza 5%, caci cind vei merge de minuta sa nu-ti fie rusine sa mergi cu el.
Ambele.Eu nu pot sa fiu cu un urat super de treaba, da' nici cu frumosul frumosilor care e badaran.
Moralul ca moralul dar nici sa arate ca dracu sa nu fie ingrijit.Trebuie sa ma atraga din toate punctele de vedere.In general imi atrag atentie baietii care tac. Apele linistite sunt adanci.Intotdeauna
Ambele, sa fie dragut si sa fie calumea, de gasca, amuzant, intelegator, educat, hotarat, inteligent, cu o personalitate puternica.
La inceput atrage atentia fizicul, dar dupa tot ce conteaza e moralul. Adica degeaba e frumos, daca se poarta urat, sau e prost, si te face de rusine. Atunci nici nu e de mirare ca multe fete prefera un baiat care nu e cel mai perfect la fizic, dar e inteligent, manierat si bun la sulfet, intelegator si rabdator.
De prima data observi doar aspectul fizic iar dupa incerc sa descopar persoana respectiva si moral (adica mai sunt lucruri care nu le spune tuturor) etc...
Cum se spune:,, barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos ca maimuta " eu sunt pentru moral
Aspectul moral.Pentru ca nu poti sta cu un tip foarte frumos daca atunci cand deschide gura spune numai bazaconii
Cu toate ca aspectul fizic este cel mai cautat in ziua de azi, mie imi place mai mult un baiat cu personalitate si sigur pe el el imi atrage atentia si iese in evidenta pentru mine.
E adevarat ca primul lucru care se observa este fizicul si ca si acest lucru conteaza, dar pentru mine este mult mai important moralul.De preferat sa le aiba pe amandoua