Felul in care imi zambeste, si felul in care se comporta cu mine. Daca intr-adevar ma place, imi va zambi mereu irezistibil, si oricat de trist as fi, ea ma va inveseli pe loc, fara ca macar sa pot sa imi controlez vreo miscare. Daca mai e si frumoasa, e un plus pentru amandoi, iar daca mai e si atragatoare...e deja un vis...
Sper ca te-am lamurit!
Mie primul lucru la care ma uit este fata ei, ochii, sa fie frumoasa...si normal si varsta
Aspect fizic cat de cat placut, Cateva cosuri nu o va strica chiar daca mai bine e sa nu aiba dar asta nu tine de ea ci de organism si eu cel putin inteleg asta, sa fie frumusica, si cel mai important sa nu fie o fata de aia de Bucuresti cu fite 7 posete pe saptamana pantofi 100 si nu mai stiu ce asa normala nu fitoasa, sincera cumsecade si sa aiba cat de cat putin respect sa nu iesi in oras/sat cu prietenii/prietenele si sa isi bata joc de el ma refer sa il vorbeasca pe la spate sau ceva pentru ca nimanui nu ii place si sunt sigur ca daca celui care si-a batut joc de cineva, ar patii la fel nu i-ar convenii :3
Pai sa fie onesta, sincera, sa arete bine, sa fie desteapta, si sa te iubeasca in orice mod in care vei fii