Eu nu am prietena si nu am de ce sa fiu indispus ma simt bine, daca as rupe o relatie mar durea in fund si gata dar nu ma bag in asa ceva decat sa fac pe cienva sa sufere mai bine singur
Buna,
Ce m-ar putea indispune 1 zi chiar 2 este ciclul ), e foarte dureros , mi-as dori sa aveti si voi ciclu macar 1 zi sa vedeti ce naspa e!
Daca m-as certa cu prietenul, da m-ar indispune insa nu as putea sta asa toata ziua, as comunica cu el, pana seara problema e cat de cat rezolvata. Daca m-as desparti, in functie de cat de profund m-am implicat in acea relatie, da intr-adevar poate dura si luni, chiar daca sa zicem ca ne-am despartit din motive de tradare, mintire, etc anumite amintiri nu se uita atat de usor.
Mi s-a intamplat sa ma despart de destul de putine persoane, in general am fost mai stabila, nu prea m-am implicat sentimental atat de mult asa ca nu am suferit, am fost suparata cateva zile dar mi-a trecut, am mers pe principiul "nu a fost sa fie!". Poate eram si prea copila sa inteleg ce inseamna adevaratele sentimente. Acum sunt cu cineva de f mult timp si ma indispune, pe moment, si un cuvant aruncat in vant.
Daca ma cert cu prietenul nu mai pot sa fac nimic.nu ma pot concentra la ore, parca nu mai gandesc, ma simt agitata. dar relatia e foarte serioasa, certurile sunt minore.
Mi s-a intamplat. Nu doar o singura data. De fiecare data cand ma cert cu o persoana la care tin. Sau cand simt ca dezamagesc pe cineva. Daca e vorba de o iubita si sa ne certam, mereu sunt deprimat. Am picat si in depresie de cateva ori datorita acestui lucru. Pentru ca pur si simplu lumea nu este ideala. Se intampla si chestii aiurea. Suferi, ranesti la randul tau pe altii si nimeni nu are de castigat. Am trecut peste prin ajutorul prietenilor. Am incercat sa inteleg cauzele si sa incerc sa ma schimb. Eu sunt de felul meu o persoana care ezita mult si se teme. Asta mi-a pus piedica de multe ori cand eram in al 9-lea cer. Si deodata ma trezeam la realitate. Dar sa stii ca realitatea poate fi la fel ca orice vis. Trebuie doar sa lupti, sa muncesti, sa faci sacrificii si nu in ultimul rand sa crezi. Oricate dificultati am intampinat, mereu am mers mai departe. Asta nu se poate decat daca si crezi in obiectivele tale. Eu stiu ce vreau de la viata. Si stiu si ca pot avea. Trebuie doar sa fiu mai matur. Sa am o experienta a vietii. E frustrant sa stii teoretic de inainte ce practic ar fi trebuit sa inveti mult mai tarziu. Si totodata sa te trezesti ca teoria este o piedica mare care te impiedica sa ai o viata usoara.
SILVIUTZA_7132 întreabă:
Mutubal întreabă: