Am fost tentat sa merg pe ideea lui gabry: ce nu cunosti nu are cum sa ti faca rau, deci sa nu (mai-in acest context "maiu-ul" nu trebuie sa existe ca atunci se presupune ca odata s-a iubit) poti iubi nu e asa mare tragedie. si voiam sa mai spun tot in aceasta directie, ca a suferi din dragoste e sfasietor, iti da toata lumea peste cap, te doboara psihic si uneori chiar fizic.
INSA am cunoscut pe cineva care... nu putea iubi. a incercat de nenumarate ori diverse relatii, insa niciodata nu a putut trece de atarctia fizica, sa simta mai mult. era constient de asta dar ce putea face?! iar freamatul interior prin care trecea din aceasta cauza era groaznic.depresii peste perioade lungi de depresii, izolare sociala si randament scazut pe plan profesional.
In concluzie: sa nu (mai) poti iubi e inspaimantator!
Mai bine sa sufar, dar sa stiu ca am iubit, sa stiu ce inseamna dragostea, nu as vrea sa trec prin viata fara sa iubesc, ar fi o viata prea `seaca`, suferinta este umana si daca iubesti cu adevarat suferi...
Sa nu poti iubi este cel mai trist lucru pentru ca iubirea in sine isi are frumusetea, apar clipele ce iti raman ca o urma in suflet, zambetul acela care nu se poate controla, privirea plina de bucurie si sintimentul acela ca totul se poate face mult mai usor. Suferinta nu face ca toate aceste lucruri sa nu merite, cand se termina, tot ce a fost frumos iti da putere sa mergi mai departe.
Grea intrebarea...am simtit asta pe pielea mea si tot nu stiu care e mai buna...cred ca ambele sunt la fel de bune. daca iubesti si suferi nu iti convine daca apoi numai ai sentimente pentru nimeni iar nu e bine
succes
Buna. Pai sincer nici una nici alta.In inima mea nu isi are loc nimeni, decat prietenii, parintii, bunici etc, nici un baiat. Si el o sa sufere dupa mine si nu invers
Buna Furni. M-am referit la faptul ca daca vreunui baiat o sa ii placa de mine, el trebuie sa sufere si nu eu. Dar nu o sa ii placa nimanui de mine
Nu as vrea sa nu mai pot iubi niciodata, m-as simti ciudat si aiurea... fara nici un rost asa...sa nu simti nimic pentru nimeni e cv ingrozitoor.
Sa sufar din dragoste! Este un sentiment dureros in care exista cazuri foarte triste! Ai tot ce-i mai frumos pe lume pana te trezesti ca lipseste ce era mai important...
Sa nu pot iubi...nu stiu ce sa spun, dar ma gandesc la faptul ca "ce nu sti, nu-ti poate face rau".
Clar sa nu mai putem iubi, e cel mai frumos sa poti spune cuiva "te iubesc", acei fluturasi in stomac cand vezi persoana iubita, sa te trezesti dimineata cu zambetul pe buze, lucrurile simple care te fac sa radiezi de fericire.
Am ascultat o melodie astazi la radio si mi-a zburat gandul la intrebarea ta:).
Sper sa-ti placa melodia desi e mai veche.
http://www.trilulilu.ro/petre2222/02cfdb44a09b0a
Mi`e frica ca nu voi gasi pe cineva care chiar merita, cu care sa impart totul, sa fim unul alaturi de celalalt .Mereu!
Atunci cind nu mai pot iubi-deoarece inseamna ca sufar din dragoste pentru altcineva pe care nu-l pot avea alaturi si gindul imi este doar la acea persoana, iar un alt baiat nu poate sa-mi atraga atentia si asta e o durere care te macina din interior.
Pe mine ma sperie ca in urma suferintei din dragoste s-ar putea sa nu mai pot iubi la fel de intens
Trebuie sa iti spun un lucru pe care nu-l stie multa lume: ma indragostesc in fiecare primavara...asa mi se intampla si astept primavara cu infrigurare! Ma gandesc ca atunci cand nu voi mai avea de oferit dragoste, mai bine mor! De-asta spuneam ca sunt nemuritoare!
N-am putut sa raspund simplu ca ador sa iubesc!
dizzyizzy întreabă:
anonim_4396 întreabă: