Nu aş putea spune că mă supără sau că mă deranjează.
Mai degrabă aş putea spune că uneori sunt gânditor atunci când ea devine cam prea maniacă. La urma urmei la fel poate spune şi ea de mine că sunt prea analitic şi prea iau în considerare şi cele mai groaznice şi apocaliptice scenarii.
Nu aş putea şi nici n-aş vrea să o schimb şi nici ea n-ar putea (indiferent dacă ar vrea) să mă schimbe.
La urma urmei, eu am luat-o tocmai pentru ce este, cu tot cu calităţi şi cu tot cu defecte şi ea aşijderea m-a acceptat lângă ea cu tot pachetul.
Văd pe-aici fătuci care vorbesc în termeni groaznici de prietenii lor... şi apoi vă miraţi unele dintre voi de ce bărbaţii vă obiectifică.
As zice ca un defect, desi minor si in cantitati mici, ar fi faptul ca e este genul de persoana critica, putin taioasa!
Nu pun decat un botic si isi cere scuze daca e necesar
Deocamdata nu ma deranjeaza nimic pentru ca nu am iubita. Dar de cele mai multe ori m-am lovit de o lipsa de comunicare sincera si de lipsa initiativei din partea partenerelor. Inainte era placerea de a fi cu cineva, acum ai nevoie de chestii in plus. Nu mai e de ajuns sa te stii in bratele persoanei iubite, ai nevoie de un bonus. Fetele pun prea mult accent pe primul pas din partea baiatului. Relatia este in doi. Fiecare trebuie sa puna o treapta pana ajungi la incredere si stabilitate. In ziua de azi ajungi sa nu mai stii ce vrea partenerul de la tine si cum ar trebui sa arate relatia voastra.
E prea calm . Dar in felul asta ma linisteste si pe mine, deoarece eu sunt ca un vulcan. Nu e vorba ca ma supara, uneori chiar mi se pare amuzant ca eu nu am stare si el e asa d linistit. Nu as vrea sa il schimb, il iubesc asa cum!
In general il plac pe iubitul meu si chiar daca are defecte ''parca nu le vad'', trec cu vederea peste ele... ceea ce nu imi place la el e ca vorbeste cam urat(e handbalist si uneori vb cu mine ca ''pe teren''-mie nu-mi vb urat dar daca se intalneste cu un tip pe strada ii zice'' ce face ****?'' sau ceva de genul... mie nu-mi plac asemenea cuvinte! am observat ca nu se mai poate face nimic! eu i-am spus ca nu-mi place cum vb si el mi-a promis ca nu va mai vb asa apoi s-a abtinut 1-2 saptamani apoi iar a avorbit asa! NU-l pot schimba deoarece asta e mediul in care el a crescut, si tatal lui vb la fel si deci ceea ce as vrea eu sa fac e prea mult! NU-mi place ca are uneori obiceiul sa promita ceva si apoi nu se tine de cuv(si gaseste scuze patetice) in rest imi place de el!
Sunt mai multe.
Cand nu-i convine ceva o face pe suparatu' pana ii fac pe plac.
Nu-mi place cand se imbraca in trening{sau cum s-o scrie}.
Ca nu stiu ce gandeste.
Nu, nu pot schimba absolut nimic.
Bafta.
Ehheeee...persoanele nu se pot schimba oricat am incerca noi.am incercat 3 ani sa schimb o persoana, nu s-a putut si am lasa-o balta.nu mai sunt cu el...
E asa un incapatanat . Vrea sa fie numai ca el. Eu sunt de acord cu el, dar tot cum zic eu face pana la urma si nici nu isi da seama . Nu e usor sa schimbi pe cineva. Trebuie sa stii cum sa-l iei si sa ai muuuuulta rabdare.
Daca vrei sa schibi ceva la el. fa-o in primii 3-4 ani, daca nu.ai ratat scopul! Am depasit perioada, dar am reusit la timpul potrivit.
Hhhmmm. ca vb urat! si ca e cam rau cu mine cateodata am impresia ca nu ma iubeste ...
nu pot sa schimb nimic asa e el.
Nu e corect, e impulsiv, cere ceva dar nu ofera acelasi lucru, o ia razna cand ne certam, numai iubire nu mai simt din partea lui atunci. AA, si nu mai imi place ca e un las. Nu prea cred ca il pot schimba, degeaba am incercat si cu binele si cu raul... OF, ORGOLIUL ASTA BARBATESC.
anonim_4396 întreabă: