anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce valoare are pentru voi un suras, un zambet?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa cum zimbesc eu in momentul asta? Pai, inseamna ca-mi esti simpatica happy

10 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

0. pot zambesc din politete, sau ca asa m-am nascut, zambilici, fara a avea vreo conotatie amoroasá (pentru ca la asta te refereai, nu? )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma refeream la acel zambet plin de mister... m-am gandit ca voi fi inteleasa gresit

nony
| nony a răspuns:

Poi daca nu ai formulat intrebarea bine.
Poi ce poate sa insemne un zambet plin de mister? Te place si vrea sa te cunoascá mai bine.Simplubatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai dau la tabloul lui Da'Vinci, studiez surisul enigmatic si misterios si cum vrei tu, dupa care vin sa-ti spun...

| CevaNormal a răspuns:

Eiiiiiiiiii pai un suras citeodata foarte mult semnifica, si reda enorm de mult

| emi a răspuns:

Un zambet poate fi sincer, fals, pervers, cu dublu inteles, dulce sau rece, distant, ditractiv, atractiv, sarcastic, amabil, rautacios...pentru mine un zambet imi spune multe despre persoana respectiva, de intentiile lui/ei, caracter...etc,la fel de mult ma poate influenta pe mine, ma poate atrage, binedispune, sau chiar pot deveni antipatica...depinde de zambet, insa cred ca este unul dintre expresiile, care ne dau cele mai multe indicii despre starea persoanei care zambestehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde din partea cui vine acel zambet, daca reusesc sa fur un zambet de la un om pe care il apreciez, sunt cea mai fericita.Eu ofer zambete tuturor, sunt o zambareata! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru idee noni, harciog multam pentru vizita misterioasa, Sensei.Bro...Andrei e prea patimas zambetul tau, multumesc tuturor pentru pareri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vipera, eu mereu sint patimas happy

| dulc3'maria a răspuns:

Daca un baiat dragut imi zambeste ma topesc:X