La 12 ani nu are importanta marimea cuculetului, pentru ca esti inca copilas si odata cu tine se dezvolta si cuculetul. Unii baitei au un ritm de crestere ami rapid, ajungand sa aratae aproape maturi la 15 ani, altii abia la 20 arata asa, deci, nu conteaza cat este pensiul tau de mic sau mare acum, conteaza in momentul cand s-a incheiat cresterea ta, iar atucni, va trebuii sa decizi singur daca este mic sau mare stiind ca 15 cm inseamna un penis mediu, iar unul mare este peste 18-20 cm.
Un penis cu dimensiunea medie, adica cu lungimea de 14-16 cm este mai mult decat suficient pentru a satisface probabil 90% dintre femei din punct de vedere al marimii. Insa trebuie sa stii ca NU lungimea penisului reprezinta aspectul cel mai important pentru a reusi sa satisfaci femeia d.p.d.v. sexual. Pentru a satisface partenera, marimea penisului strict ca lungime nu este suficienta daca nu are si o grosime adecvata/proportionala cu lungimea. Probabil ca vei intelege acest aspect important pe baza experimentarilor de dupa inceperea vietii sexuale si vei ajunge la concluzia ca de fapt cel mai important aspect/conditie intr-un contact sexual il reprezinta de fapt timpul efectiv al coitului/penetrarii, adica cat timp vei reusi sa-ti mentii penisul in stare erecta fara a se produce ejacularea involuntara. Doar cu un penis mentinut multa vreme in stare de erectie, poti spera sa reusesti sa satisfaci o femeie prin incercarea de a o aduce mereu pe cat este posibil la starea de orgasm la terminarea actului sexual. In concluzie un barbat experimentat reuseste sa produca aceleasi placeri cu un penis de 13 cm ca si altii cu un penis de 19 cm, fiindca ceea ce conteaza de fapt cu adevarat, este "marimea/dimensiunea" timpului, a lungimii contactului sexual. Doar daca si cat de mult timp vei rezista sa-ti mentii penisul in stare erecta, fara sa ejaculezi si sa continui sexul fara intrerupere pana in momentul in care femeia ajunge sa fie satisfacuta si/sau sa aiba si orgasm aceasta va fi multumita de prestatia ta. Un penis mare, lung, gros dar "bleg" n-are nicio valoare fiindca il poti folosi doar sa faci pipi. Succes!
Chiar nu contează princhidel, uite poate o să-ți pară ciudat, dar eu 22 de ani și nu m-am măsurat până acum, deși nu o am cine știe dacă o tipă o să stea cu mine, nu o stea strict pentru mărimea penisului meu.
Dalllya întreabă:
cutarita12345 întreabă: