| RAY a întrebat:

Ce vede un barbat atragator la o femeie daca scoatem din ecuatie fizicul de tot?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa iti zic o mica poveste. Anul trecut la munca am avut un barbat de 35 de ani, casatorit de vreo 15 ani si avea un copil mic, nu mai imi amintesc cati ani avea. Avea omul asta o sotie, de iti cadea fata cand o vedeai. Frumoasa foc, genul de femeie care te facea sa intorci capul dupa ea pe strada. Faza proasta ca in relatia lor intervenise monotonia, rau de tot. Stateau impreuna doar pentru copil, romantismul se dusese de mult. DIn vorbele lui cica nici sex numai facusera de cam 2 ani. El era bucatar. Tot in bucatarie mai era o femeie de care lui ii placea. Daca ar fi sa dam note, nevasa era de nota 9, femeia aia de nota 6. Genul de femeie care era doar draguta dar nu iesea cu nimic in evindenta, cum era nevasa. Si totusi omul ar fi vrut sa o lase pe ea pentru asta, pentru simplul motiv ca asta il facea sa se simta bine in preajma ei, sa se simta si el amuzant, ceva care in preajma nevestei lui numai simtea ( vorbele lui ). Dar nu putea sa isi lase copilul, s-ar fi urat toata viata lui daca era dupa cunoscut ca "jegosul care si-a lasat copilul pentru o femeie ". Deci vezi tu, cu siguranta pentru toti la inceput conteaza frumosul, dar dupa ani si ani incep alte chesstii sa conteze. Omul asta ar fi lasat-o pe frumoasa de neavastasa pentru una care nu era cine stie ce, pentru "simplul" fapt ca se simtea mai bine langa ea. DUpa ani si ani gasim si alte chestii care sa fie atragator la o femeie

15 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Autenticitatea ei. Fericirea pe care e capabila sa o recunoasca in jur si sa o creeze. Realismul care vin din informare si prezenta, inocenta de care e capabila in ciuda realitatii. Sa aleaga sa alerge spre bratele vietii, sa zambeasca si sa se intristeze cu aceeasi profunzime, sa experimenteze, sa aiba pasiuni si sa isi doreasca sa se autodepaseasca mereu. Sa fie capabila si dornica sa exprime ce simte pentru un om drag sau un potential partener pentru ca e responsabilitatea ei. Si sa isi asume prin sinceritate un eventual refuz sau o critica a felului ei de a fi. Sa realizeze ca faptul ca suntem diferiti in unele tipare de gandire sau contexte diferite de viata nu inseamna ca nu trebuie sa iubim. Si sa realizeze faptul ca oricine va fi important pentru ea o va rani. Ea nu trebuie sa fuga de posibilitatea de a fi ranita. Pentru ca nu e o posibilitate. Este o certitudine. Depinde doar cand, cum si de cine vrea sa fie ranita. Cine simte ca ii poate oferi atata iubire incat sa merite perioada de doliu ce va urma inevitabil. Ea trebuie sa fuga in bratele unui barbat constienta ca va fi ranita, mandra si bucuroasa ca a intalnit pe cineva care poate da suferintei un sens nobil prin iubirea ce se va fi consumat intre ei.

| RAY explică (pentru Bacemi):

Fi sincer man intre una urata si una frumoasa ce alegem?

| Bacemi a răspuns (pentru RAY):

Intre una care nu are trasaturi ideale dar care prezinta ce am spus eu si una frumoasa care prezinta aceleasi lucruri o aleg pe a doua. Intre una frumoasa la modul ideal si care nu le are si una mai putin frumoasa in sensul clasic si care le are o aleg pe a doua.
Si alegerea asta am facut-o in viata mea, deci nu teoretizam.

Fi serios man fetele ne atrage sexual prin fizic,.ne plac alea frumoase ce naiba ne mintim atat, cine pune pret pe carcater sa arate bine sa fie frumoasa si cam atat, eu vb de sex ca in ziua de azi relatiile inseamna sex pe banii

Succes cu sexul tau. Crede-ma ca iubirea te poate face sa vezi perfectiune ce inainte vedeai doar o trunchiere minuscula din frumusete.
Nu dau din mana pe cineva care prezinta toate lucrurile astea pentru cineva ceva mai frumos fizic dar cu mai putine calitati din spectrul personalitatii.
Nu stiu cum m-as comporta in privinta cuiva cu diformitati semnificative. As fi ipocrit. Nu am fost in situatia aia. Dar tind sa cred ca as continua relatia, mai degraba decat sa o parasesc.

Man eu nu spun ca carcaterul nu conteaza, conteaza si el, conteaza totul, ma enerveaza ipocrizia unora cica doar sufletul conteaza vad si baieti cu asta, eu vorbesc de inceput cand te cunosti cu o fata daca nu atrage fizic cum sa continui cu ea ceva? apropo cum poti cunoaste carcaterul cuiva in cateva zile?

Ti-am spus eu ca nu conteaza fizicul? Eu tot ce am spus e ca mai degraba e sa am ce tu ai nota ca fizic cu nota 3 sau 4 si eu as vedea ca pe un 6 sau 7 decat sa am o personalitate pentru care tu ai da probabil nota 6-7 si eu as da 3-4.
Nu as fi cu cineva cu diformitati foarte mari daca pot avea o relatie si cu altcineva care nu le are. Altfel niciun trup de femeie nu mi s-ar parea de neprivit si nicio companie a lor de nesuportat. Insa caractere de neprivit am vazut si o sa mai tot vad.

Pentru o aventura ce conteaza?

Aceleasi lucruri. Timpul redus pe care il petrec cu o femeie, fie el cateva ore de convorbiri, o noapte petrecuta impreuna, cateva saptamani sau luni de relatie nu schimba cu nimic regulile jocului in cazul meu.
Poti sa ma intrebi din orice unghi vrei si concluzia este aceeasi. Sunt realist, la fel de realist cum am fost si ieri.

Nu te minti singur oare?

| J0B0MAT a răspuns (pentru Bacemi):

Lasa -l.Am incercat si eu si alte 2 persoane sa ii explicam, dar nu intelege. Mi-am batut capul degeaba.

Atata timp cat am facut alegerea asta in plan real si nu doar filosofic si a fost o alegere care m-a facut mai fericit decat am fost vreodata, crede-ma ca nu. Nu ma mint.

| JustRisa a răspuns (pentru RAY):

"cum poti cunoaste caracterul cuiva in cateva zile?" cine a spus ca trebuie sa te combini cu cineva dupa cateva zile? Din cate am citit pe aici, se vorbea de o relatie adevarata, nu aventuri. E logic sa te atraga mai intai aspectul fizic, dar degeaba este frumoasa daca e proasta de pute. Am vazut o multime de baieti frumosi care se tineau de mana cu fete mai putin atragatoare sau invers. Tu cum iti explici asta, avand in vedere ca la aspectul lor puteau avea orice fata/baiat voiau?

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Individualitate,hotarare,amuzament si carisma. Vreau sa o vad ca e o fata care stie ce vrea, sa vad ca ma face sa ma simt bin in prezenta ei, sa ma faca sa o vreau cu orice pret. Daca e o plictisita care merge doar la cateva cursuri si in week-end in club se alege doar cu o partida.

| AndrewAndy a răspuns:

Caracterul, meh. Caracterul!