Nu exista asa ceva.Nu te poti numi gay sau lesby daca nu ai prietena/prieten pana la o varsta mia inaintata.Fiecare asteapta persoana potrivita, nu te poti arunca in bratele orisicui.Plus ca trebuie sa fi pregatit pentru o relatie atunci cand te hotarasti!
Pff...lumea e rea, foarte rea...nu trebuie sa asculti ce zice ea ci doar sa iti vezi de viata ta. eu am 18 ani si abia acum am primul meu prieten pentru ca am niste principii pe care le urmez. atunci cand iti va aparea persoana potrivita si vei stii ca te merita ii acorzi o sansa.:* nu ai pentru ce sa iti faci griji:*
Eu nu am auzit pana acum sa se spune asa ceva despre aceste persoane:O. Normal ca nu e nimic ciudat pentru ca totul se intampla la momentul potrivit; pentru fiecare exista ceva rezervat acolo undv si mai devreme sau mai tarziu va descoperii fericirea!
Nu este absolut nimic anormal in asta. Nu toate persoanele se implica in relatii doar de dragul de a o face si de a fi "in pas cu lumea". Sunt si oameni care pur si simplu nu sunt pregatiti si asteapta momentul potrivit si persoana potrivita.
Nu am auzit p nimeni asa.
Eu am 16 ani si nu am av. Dc? nu am vrut
Puteam sa am imediat dupa revelion, iti zic 100%. dar am zis nu
Nu e nimic ciudat in asta si aceste persoane sunt catalogate ca lez sau gay pentru ca doar sa-si bata joc de ceilalti si sa rada de cineva nu-ti face griji nu zic assta cu adevarat vor doar sa rada si e bine sa ai mai tarziu iubit sau iubita e bine sa te bucuri de copilarie ca o ai numai odata in viata ca de iubiti si iubite o sa ai tot timpul din lume (dar mai exista si persoana care sunt mai mature si au sau vor pentru ca sunt mai mature in gandire si cred ca s-au plictisit de copilarie)
Nu e nimic anormal, il va gasi la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu.
Nu e anormal, poate doar diferit.Ma pot da ca exemplu si nu numai.Am o prietena care pana la 18 ani nu a avut prieten si nu s-a simtit cu nimic mai diferita decat celelalte fete. Daca nu ai prieten/prietena asta nu inseamna ca esti lezbi sau gay.
NiculaiMarianTraian întreabă: