| aVicii a întrebat:

Ce vi se pare sexy la un baiat?
Inalt, picioare lungi, brunet, etc astept mai multe raspunsuri
Funda!

10 răspunsuri:
| DracusorImpielitat a răspuns:

Blond sau brunet cu ochi albastrii sau verzi. Sa fie bine facut. Sa aiba un fund bun. Sa fie mai inalt decat mine, cam 1.75 maxim. Sa fie glumet, dar nu mistocar. Si sa fie destept si putin nebun (ca mine smug ).

| Danysan a răspuns:

Sufletu!

| W3R4 a răspuns:

înălţimea şi ochii nu contează, dar să fie slab, şi să avem multe în comun. Asta e tot ce contează.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nothing.
Il prefer la 1.75 max., sa fie roscat, mai bine facut, ochi gri, multe tatuaje si niste flash-uri. Care nu sta toata ziua ca un obidit pe net si suge de la fiecare cate putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi sunt baiat, dar din ce am observat eu, pe minelaughing toate se uita la faţă, la frizura si la braţe

| sayWhaaat a răspuns:

Toate ati mentionat inaltimea "maxim 1.75". Eu acum va intreb, cum v-ar sta cu un asemenea individ, cand voi veti avea tocuri?
Nu vorbesc de pitice, si asa la alea nu se uita nimeni.

| adriang95 a răspuns (pentru sayWhaaat):

You jelly? big grin

| sayWhaaat a răspuns (pentru adriang95):

Nici pe departe, doar ca raspunsurile nu pot fi decat subiective, la o asemenea intrebare.
Imagineaza-ti ce fete frecventeaza acest site, mai exact varsta lor. Eu nici nu trebuie sa imi imaginez, mi-a fost dovedit de prea multe ori.

| adriang95 a răspuns (pentru sayWhaaat):

Eu am 18, prietena mea 17... Pe tocuri ea este mai înaltă decât mine, dar nu vedem nicio problemă în asta. De ce alții ar vedea?

| aurora1234 a răspuns:

Sa fie inalt, mai inalt decat mine in jur de 1.75, culoarea parului nu conteaza, daca se poate sa aiba freza, daca nu e bine si fara, ochi albastri, caprui si verzi, sa nu fie inalt si foarte slab, sa fie mai bine facut, sportiv, sa se imbrace frumos sa nu fie timid, dar nici nesimtit, destept, neaparat destept...