anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce viata nedreapta! laughing) Nu mai sunt cu prietenul meu de ceva vreme, si asta din cauza ca el avea tot felul de nemultumiri, si se supara din orice. Cand nu ii convenea ceva imi zicea sa il las in pace o vreme. Adica statea dupa el cum avea el chef.
Acuma ultima data, m -am umilit iarasi pentru el si i-am aratat toate slabiciunile mele.
Acuma am vazut ca m-a sunat de 3 ori. Si mi-a lasat un mesaj vocal. Ca vrea sa vada ce mai fac, si ca a auzit ceva de mine.
Si acest "am auzit ceva de tine" consta ca am iesit in oras cu o prietena si m-am intanlit cu un bun prieten si am facut poze si le-am pus pe facebook si lumea a scris ca ne potrivim. Eu il am la block dar sigur ca vazut de la altcineva.
Sa mai intamplat asa odata, a vrut pauza si in timpul asta am iesit si eu si m-am distrat si m-a cautat ca tot asa a vazut o postare ca am iesit in club cu niste prieteni. Ma cauta numai cand simte ca ma pierd sau ce?
Ce viata. M-am straduit sa nu ma gandesc la el si sa imi vad de viata mea in continuare, si acum ma cauta. Tentatia e mare, cum sa fac sa rezist?! Help!

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Las ca isi gasesti pe altu ce atata drama daca chiar l-ai iubi nu ai fi pe TPU

| adywow a răspuns:

Nu te mai gandi la el, stiu ca tentatia e mare, incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva, si evita-l in continuare happy

| christishor a răspuns:

Probabil se simtea neapreciat de tine de aceea se supara... dar daca nu e asa parerea mea e ca mai bine sufara 1 decat aman2 incearca sa iti vezi de ale tale uital de ce sa mai fii cu el daca nu simti nimic

Întrebări similare