| anamaria25_5505 a întrebat:

Ce viata sa aleg?
Ma numesc Ana-Maria am 25 de ani si locuiesc in Londra. Iubesc de 5 ani un barbat, 34 de ani si locuieste in Piatra Neamt. Am avut mereu o relatie la distanta, doar 2 ani am fost aproape.
Problema este ca ne-am despartit.
El are servici acasa si se descurca pentru el. Eu ma descurc aici. El ar fi vrut sa ma duc acasa, dar mi-e teama ca nu o sa ne descurcam cu banii si ca nu o sa ne putem muta impreuna(am incercat anul trecut). Eu as fi vrut sa vina aici, dar iarasi lui ii este teama ca nu o sa isi gaseasca de munca( a incercat acum 2 ani) plus ca are si rata pe 10 ani la masina.
Am venit aici cu planul ca dupa ce strangem amandoi bani sa vina si el. Bani nu am strans, el nu mai vine.
Il iubesc f mult. De cand e in viata mea ma gandesc la el in fiecare zi, vreau sa imbatranesc langa el, dar nu stiu ce sa fac.
Ma doare ca se gandeste numai la el, face numai ce ii este lui comod.
Sunt furioasa si ca nu mi-a dat un inel si nu a luat rel noastra in serios.
Am vrut f mult sa ma iubeasca si sa ne casatorim. I-am dat timp, am batut apropo, l-am lasat in pace, i-am spus ce vreau, am plans, l-am criticat. Si degeaba, el spunea mereu ca o sa se intample. M-am simtit ignorata si abandonata.
Cu toate astea il iubesc.
Sa raman aici singura? Sau sa ma duc acasa?
De 2 luni ne-am certat zilnic. De 2 zile nu mai vb deloc-ignore pe mess. In niciun caz nu o sa mai fac primul pas ( in trecut numai eu am facut primii pasi)
Dar ce sa fac?
Sa ma duc acasa pentru ca il iubesc? Daca ma duc voi fi fericita?
Sau sa raman aici singura? Daca raman o sa il uit vreodata? Voi fi fericita?

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Nu merită să vii. Îmi imaginez că îl iubeşti şi că îl vrei înapoi, dar gândeşte-te că odată cu reîntoarcerea ta în România ai putea să pierzi întregul statut pe care l-ai dobândit acolo, asta ca să nu menţionăm faptul că venirea s-ar putea să nu-l impresioneze deloc.
Dacă aş fi în locul tău, eu aş încerca să mai vorbesc o dată cu el, iar dacă situaţia rămâne sub aceeaşi formă, m-aş resemna şi aş încerca să mă obişnuiesc cu respingerea de care am avut parte.

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ShowTim3 a răspuns:

Alege banii, eu asa as face... iubirea ca iubirea ai 25 de ani nu esti baba ce naiba mai gasesti, nu stiu nu lua in considerare ce zic

| TheDanielita05 a răspuns:

Buna! Parerea mea este ca. Daca se poarta atat de rece cu tine. Si indiferent. Te acuza? Si de ce? Pentru ca tu il iubesti. Stie asta, si se joaca cu tine. Adevarul doare. Si costa scump. Dar, nu merita. Poate daca vii in Romania, abia asteptand sa-l vezi, si el e bine mersi, poate si cu alta? Incearca sa-l uiti. E greu, dar nu are rost. Viata ta, e in mainile lui. Dar e atat de egoist, incat te-a lasat sa cazi. Vei intalni persoana potrivita, care te va iubi, respecta si astepta. >big grin

| Brandusha16 a răspuns:

Parerea mea, sincer, nu te merita. Daca te iubea, venea acolo. Si pretextul cu locul de munca l-a bagat ca sa nu vina. Facea pe dracu-n 4 si venea indiferent daca nu isi gasea el de munca. Alegerea e a ta. Bafta in continuare si sper sa iei decizia cea buna.

| Teo a răspuns:

Poti sa te duci acasa dar sa ai parte de o dezamagire daca il vezi cu alta.Incearca sa iti gasesti alt barbat iar cu timpul il vei uita pe acesta si il vei iubi pe noul prieten.Viata nu se opreste la un barbat si nici nu se va opri vreodata.Esti tanara ai o viata inainte.Ai grija ce faci si sper sa iei cea mai buna decizie pentru tine si sa fi fericita.
Iti doresc mult succes!happy

Răspuns utilizator avertizat
| MMihai a răspuns:

Posesori de ceva în nădragi, or mai fi și prin Londra aia, ar trebui să cauți, poate, eventual, găsești.
( Era și gluma că: toți de au nădragi, îmi sunt dragi.)

| MMihai a răspuns:

Depinde de cât de bine cunoaște și el Engleza și de pregătirea lui profesională, că dacă nu știe engleza bine și nici nu are o pregătire profesională în ceva care se caută acolo, decât fără muncă acolo, mai bine muncește, ceva, aici în țară.
După următoarea revoluție, adevărată, în România, (diferită de imbecilitatea / seria de cretinisme, din dec 1989 ) vei găsii și aici de muncă, pe bani adevărați.
Când va fi aia, nu pot preciza!
Modul în care ai prezentat tu problemele, demonstrează lipsă de maturitate.
Ia o poziție cât mai strâmbă, spre a putea judeca cât mai drept, și analizează corect totul.
Succes!

| mellyy a răspuns:

Daca iubirea ta pentru el te pune pe ganduri si te-ar face sa te duci acasa pentru el... iubirea lui pentru tine de ce nu-l face sa vina in Londra dupa tine? Ia-l ca pe un sfat sau ca orice doresti tu : nu renunta la visele tale,la dorintele tale pentru nimeni si nimic. Iar el,daca este sa fie iubirea vietii tale, cel care iti va fi alaturi o viata intreaga, fi sigura ca al tau va fi mai devreme sau mai tarziu.Linisteste-te intre timp si gandeste-te ca vei avea ceea ce iti este menit sa ai in viata, si asteapta sa vezi ce urmare poate avea perioada urmatoare cu privire la realtia voastra.

| anamaria25_5505 explică:

Va Multumesc Frumos de Sfaturi! Chiar mi-ati ridicat moralul.