Deci nu lua postul asta ca pe o rautate dar:
Da, cunosc genul asta de fete, nu am de-a face cu ele si nici nu-mi doresc.Majoritatea provin din familii dezorganizate, cu lipsa de posibilitati sau parinti care nu isi dau interesul spre a le oferi o buna educatie. Unele ajung in in situatia asta din teribilism sau pur si simplu sunt curve.Cunosc multe fete care frecventeaza discotecile, barurile, cluburile de la varsta de 14 ani, beau, fumeaza si intretin relatii sexuale cu necunoscuti, ca urmare au ramas si insarcinate la o varsta frageda, ajungand la avort sau sa nasca, parinti nu le pot numi.Se prostitueaza pentru bautura, bani sau o fac de buna voie.Cunosc o fata(daca o pot numi asa), care la 16 ani umbla prin discoteca si intr-o seara ajungea sa intretina relatii sexuale cu 10 barbati necunoscuti, sex oral sau m. e, ca normal nu rezista la 10 barbati. Ce sa-ti spun distruse si curve.pa pa
Legat de avorturi, probabil vor ramane sterile, iar cand isi vor dori din toata inima sa dea nastere unei vieti, nu vor mai fi capabile.
Nu stiu sincer ce se grabesc frate toate la 14-16 ani parca ar fi ceva unic care faci doar o data in viata... dhaaaaa poti sa o faci si de 100 de ori pe luna daca vrei dar nu trebuie sa va grabiti de la varsta asta
eu am intalnit am o colega dar nu a facut a vort
la 17 ani a facut de fapt o fetita si acu e fericita si e ca inainte
În timpul avortului şi dupa corpul femeiei simte un stres mare minim nu trebuie sa facă sex cel puţin 2 săptamîni. Nu socot ceva normal ca o fata să aibă relaţi sexuale la 14-16 ani. Fetele fac sex la aşa o vîrstă din cauza baiatului temînd săl peardă sau din cauza curiozităţi, e ceva prostesc. FETELOR VEŢI AVEA TIMP SA FACEŢI SEX CU O MAI MARE PLĂCERE DECÎT ACUMA.
Wă_Larii_1996 întreabă:
KatiMe27 întreabă: