Strict din punct de vedere fizic apreciez mult mai mult o fată care "e mai urâţică" dar e ea însăşi decât una care e "bună" sau "provocatoare" dar are "kilul" de machiaje pe ea.
Eu personal cred despre fetele care investesc atât de mult timp şi atât de mulţi bani în aspectul lor fizic că au cam uitat să se dedice şi creierului lor.
Eu nu prea am cunoscut sau auzit despre fete siliconate şi machiate cu 2343243 kg de chimicale care să fie şi inteligente.
Cu cât mai naturală cu atât mai bine!
Prefer o fata cat mai naturala. Un machiaj discret. As prefera o fata cu sanii naturali. Orice fata isteata, creativa, cu un simt al umorului dezvolat si cu mult bun simt poate ocupa locul fetei ideale. Important e sa stie sa ma faca sa ma simt bine in preajma ei. E important sa fie sincera, sa nu minta. Trebuie sa aiba incredere in mine. Nu vreau un fotomodel. Prefer o fata draguta, nu extraordinar de frumoasa dar care sa dea dovada de un caracter special.
Sa posede un suflet tanar si o gandire matura, dupa cum am mai zis.
Doresc sa fie naturala, nu am de gand sa pup fond de ten sau ruj.
Depinde pentru ce. Mie imi plac fetele naturale, care se fac placute prin felul lor de a fi.
Dupa parerea mea o fata trebuie sa fie cat mai natural posibil adica sa nu exagereze cu machiajul, sa nu se vopseasca in culorile curcubeului in cap si sa nu-si faca operatii cu Botox sau mai stiu eu ce minuni
-te machezi dar nu exagerat
-te vopsesti dar nu exagerat
-nu faci operatii estetice [natura de-a facut frumoasa din fabrica]
-hainele nu conteaza ce tzoale ai si ce firma daca sub ele zace prostia si incultura totala
-coafura sa fie frumoasa si sa te ptinda pe tine nu te tunzi emo pentru ca asa e moda
Cred ca un baiat vrea de la o fata urmatoarele lucruri:
- sa arate bine
-sa fie intelegatoare (adica sa inteleaga cand el trebuie sa iasa la o "bauta" cu amici lui fara ca ea sa il insoteasca)
-sa nu fie geloasa (Citez "Nu imi place sa imi faca crize de gelozie fara motiv")
-sa nu tipe ( de obicei in majoritatea cazurilor femeile sunt "isterice")
-sa nu fie fitoasa
- sa stie sa comunice ("Imi place sa am mereu un subiect de discutie cu ea")
-sa fie de acord mereu cu tot ceea ce zic (probabil ei vor o femeie supusa lucru cu care eu cel putin nu sunt de acord)
-sa fie mereu sexy (Imi place ca femeia de langa mine sa arate mereu sexy dar nu sa fie vulgara)
-sa nu bea alcool ( Nu imi place sa am alaturi de mine o persoana care miroase a alcool si cel putin sa vad o femeie beata mi se pare cel mai inspaimantator lucru)
-sa fie o femeie de casa (Imi place ca iubita mea sa stie sa gateasca)
-sa aiba simtul umorului
-sa ma aprecieze pentru ceea ce sunt si pentru lucrurile pe care le fac
-sa ma iubeasca neconditionat
-sa nu fie genul de femeie interesata
-sa nu ma critice
-sa nu fie posesiva
-sa stie sa respecte
Cre ca o fata este frumoasa prin naturaletea ei nu este nevoie de ot ona de machiaj ca sa arati bine ci din contr cu cat te maichiezi mai mult cu atat arati mai vulgar.Cat despre sani acum depinde de ce anume isi doreste un baiat daca vrea ca persoana de langa el sa ii aiba mici sau mari. Iar acum ca sa fim seriosi nu cred ca mai exista fete in romainia care sa nu se fi vopsit vreodata in viata lor. E bine sa fi intr-adevar naturala insa la un moment dat al vieti tot mai ai nevoie de anumite retusuri
Prima impresie a aspectului unei fete conteaza foarte mult, insa sunt de parere ca cel si cel mai important e ceea ce ai in suflet!
Barbatul care te iubeste te vede frumoasa oricum. indiferent daca ai sau nu silicoane, daca esti sau nu machiata. o femeie cand face o schimbare o face pentru ea nu pentru partener.
Sa fie una naturala fara silicoane si chestii de astea+sa fie frumoasa dar si desteapta
CatDeLuna001 întreabă:
KatiMe27 întreabă: