| detka a întrebat:

Ce vor baietii de la fete?

17 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, asa cum sunt atatea tipuri de fete, asa sunt si baieti, depinde de fiecare in parte, conteaza si varsta lor, cat sunt de maturi sau imaturi. unii vor doar sa se distreze cu o fata, acestia care vor de obicei doar sex, acestia sunt de obicei baieti cam perversi, sunt mai tupeisti, stie sa duca fata cu vorba, ei nu tin la fete, o considera doar o jucarie, multe fete au de suferit din cauza a astfel de baietisad, dar sunt si baieti care stiu sa iubeasca(din fericire), care stiu sa respecte si sa aprecieze fata de langa el, o protejeaza, o iubeste, e mereu alaturi de ea, sunt si astfel de baieti, mai rar dar sunt, nici fetele nu sunt toate la fel, unele sunt pe interes, altele iubesc sincer, deci asa si baietii, depinde peste care ai norocul sa dai (sau ghinionul), oricum nu trebuie sa generalizam ca vb de baieti, si ei au suflet, au nevoie de iubire, au sentimente pure si adevarate, unele fete au dat numai de baieti care vor distractii cu ele, de aceea cred ca toti sunt la fel!

| catthshshshs a răspuns:

O sa zica multi... da, baietii vor sex. Nu este asa neaparat. Un baiat, cand are sentimente pentru o fata, vrea sa fie iubit, vrea sa fie inteles si respectat.

Nu trebuie generalizat, ca totii baietii sunt la fel sau ca toti se gandesc la sex.Nimic mai gresit.Insa depinde de persoana.

Eu am intalnit categorii diferite de baieti, cei care vor doar sa profite de inocenta unei fete (cum a fost fostul meu prieten) si cei care vor sa iubeasca si sa fie iubiti cu adevarat( actualul).

| CevaNormal a răspuns:

Daca ai spus baietii de la fete, atunci desigur ca vor mult mult sex, si atentie happy, dar daca spuneai ce vor baietii de la iubitele sale, atunci se schimba harta big grin, Pa

| JeSa a răspuns:

Buna!, cred ca vor sa fie intelesi de pers. aleasa si respectul de unde vin si pleaca multe!, Pa, pa!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Eu cred ca fiecare-si cauta dragostea, atat fetele cat si baetii vor sa fie fericiti sa isi gaseasca persoana mult visata.

| daniDeeDee a răspuns:

Eu vreau "iubireeeeee" big grin

| lacrimi a răspuns:

Dragoste, fidelitate, amor, casnicie, responsabilitate, tandrete, amor, pasiune, sinceritate, copii, incredere, sustinere, ajutor, prietenie, intimitate, etc.

| yoooo1990 a răspuns:

Pai sunt unii baieti care vor de la fete numai sex! Dar sunt si unii care stiu ce vor de la o fata,(aici mah refer la iubire, dragoste.Nu la prostii)

| DeeAnna. a răspuns:

Depinde de tipul de baiat!winking

| barsan1986aditza a răspuns:

In principiu cam aceleasi lucruri pe care le vor si fetele.Depinde de tine ce esti dispusa sa oferi

| printesa94 a răspuns:

Pff. buna intrebarebatting eyelashes. depinde de baieti. unii vor doar "joaca". ltii se gandesc la ceva serios.

pup:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fie faine si bunoace

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună, vor iubire, asta este sigur, dar asta depinde şi de modul în care o vor. Unii profită, alţii iubesc cu adevărat, alţii vor satisfacţie, depinde de băiat, pentru că nu merită să generalităm, aşa este? tu ce părere ai?
Mult succes şi z de zi să ai o zi bună kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te duca in pat mai repede

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cat de iesit in lume e baiatulwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baieti vor ca fetele sa fie naive cu tenta de proste sa aiba grija de ei dar sa nu fie ca o mama sa fie draguta dar su nu atraga prea multe priviri sa se culce cu ei dar sa fie virgina in noaptea nuntii si sa-i iubesca dar sa nu ii sufoce... daca cineva poate face astea se va numii femeia pefecta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baieti vor ca fetele sa fie naive cu tenta de proste sa aiba grija de ei dar sa nu fie ca o mama sa fie draguta dar su nu atraga prea multe priviri sa se culce cu ei dar sa fie virgina in noaptea nuntii si sa-i iubesca dar sa nu ii sufoce...daca cineva poate face astea se va numii femeia pefecta

Întrebări similare