Fara intorsaturi, zic direct si nu are cum sa nu imi dea cineva dreptate. Fiecare baiat vrea o fata care sa o... Ca nu exista baiat care sa nu vrea asta.
Fiecare are gusturile lui.
In ziua de azi o fata cuminte gasesti mai rar, dar gasesti...
Un baiat adevarat, cu intenti serioase prefera o fata mai cuminte, ca sa o poata apara, sa`si dovedeasca lui insusi ca e un barbat adevarat...
Un baiat care schimba fetele ca pe sosete cauta intotdeauna fete rele
Ce cauta fetele aici? Eu am treaba cu baietii (glumesc) Eu cred ca ei ar prefera o fata cuMinte si rea
O fata cuminte dar rea. Cuminte in genul sa fie doar a lor, fidela, si rea in dormitor, independenta si cu STIMA PENTRU SINE==> ( foarte important!).
Eeeh, nu inseamna ca daca ii place sexul e curva, ce daca ii fata, nu poate sa-i placa viata? Daca nu ar fi rea si nu i-ar placea sa faca sex atunci ce rost mai are sa facem sex, pai nu? Atunci mai bine mi-as cumpara o papusa gonflabila...
Nu cred ca ar fi cea mai fericita alegere pentru tine, cred ca Palmela e a 2a cea mai buna dupa o fata. Si evident o fata caruia ii place sa faca sex nu e curva. Cred ca m`am exprimat gresit acolo
Baieti rai isi bat joc de fetele cuminti si naive.
Fetele rele isi bat joc de baieti cuminti si naivi.
Asa se intampla de obicei...
Depinde,daca vor o relatie serioasa intotdeauna vor cauta fete cuminti, care nu au multe " antecedente", daca vor ceva trecator, o aventura cum cele cuminti niciodata nu vor accepta atunci ei apeleaza la cele rele!
1.Cu mai multe personalitati precum Smeagol din stapanul inelelor.
2.Sa fi destept si sa nu te indragostesti asa cum fac multi, dupa ce ai vb cu o fata/un baiat prin sms sau pe facebook cand tu nici macar nu l-ai/ai vazut/o in realitate, asta e cea mai mare prostie pe care nu o pot intelege, cum sa te indragostesti de cineva pe care nici macar nu-l cunosti?
3.Sa lasi deoparte iubirea pana pe la 20-30 de ani, cand sti ca toti (sau cel putin majoritatea) alearga dupa o/un partener/a pe viata, cu care sa se casatoreasca,...
Buna!
Rele abordeazal cu tupeu nu mai fi cuminte ca nu merge isi bate joc fi foarte rea e mult mai bine asta ti*o spun din xperienta
Eu sincer as vrea o fata cuminte
Care sa nu isi bata joc, sa nu insele si sa ne respectam reciporc.
Fetele rele pentru mine, se numesc direct CURVE.
Hai sa nu jugnim pe nimeni. Fetele rele au sarea si piperul. Doar femeile platite sa intretina relatii sexuale sunt curve! FEtele cuminti au o minte diabolica dar le este teama sa spuna ce gandesc
Posibil, dar nu si pentru mine.
La mine fetele cuminti,... sunt cuminti
Fetele rele sunt alea care accepta orice aventura, se imbraca cum nu trebuie etc...
Orice baiat vrea o fata CUMINTE care sa fie CURVA doar pentru el . ZIC SI EU
beausingurlamasamea întreabă: