Nicidecum E jenanta intrebarea ta dar iti pot raspunde pe mesaj privat sau adauga tu id`ul meu de mess marius_22gh
Vorbim acolo despre chestii din astea nu aici
Vis a vis de ce a zis Anca "Depinde de femeie", dar nu marimea e cea care le intereseaza pe toate si manevra. Degeaba marimea intrece normalul daca manevra este 0.
Succes!
Mai mult conteaza ce sti sa faci cu "ea" decat marimea plus ca daca marimea e mult prea mare poti face rani, si daca nu vrei sa joci in filme xxx mai bine ramai tu la cei "20" ai tai
Ce vor femeile... buna intrebare.
O sa incerc sa te lamuresc in aceste cateva randuri...
Femeile vor in rpimul rand un tip cu care sa nu le fie rusine sa iasa in lume...adica sa fie acceptabil. Putin amuzamentu mereu e bine venit, sa stii sa o iei pe ocolite, adica sa nu le spui ceva in fata, e prea brutal.Sa le faci sa se simta speciale [ceva in gen:esti printre putinele persoane cu un zambet atat de calduros, sau, daca esti mai apropiat de persoana respectiva : wow, ai niste picioare superbe ]
Pontaca reusesti sa faci o femeie sa simta "fluturasi in stomac" numai din vorbe, e clar ca esti bun in cuceriri. fa-o sa isi spuna punctul de vedere, chiar daca e plictisitor, ea va sti, si va aprecia ca o asculti. Du-o pe culmile visarii, numai asa vei obtine un loc in inima ei.Iti recomand plimbarile seara, pe zapada, in locuri linistite.
Daca mai ai nelamuriri, lasa-mi un mesaj, o sa te ajut cu placere
Salut!
Aşa cum a spus şi Anca, depinde de fiecare femeie în parte. Nu putem avea toate aceleaşi preferinţe. Eu personal cred că mărimea nu contează.
Numai bine!
Pumpkin Pie
Nu mai credeti femeile care mint spunand ca, marimea nu conteaza.
Daca e in tine si nu-l simti, inseamna ca, marimea conteaza!
Nu stii?Bani, bani, bani, euro, euro, euro.Dolari nu merge ca s-au cam devalorizat
Marimea portofelului.Intotdeauna
WTF!
Nu pot sa cred ce s-a raspuns mai mult "femeile vor bani ", " portofelul mare"
ce?!?!?!
nu le crede pe cuvant cata ipocrizie!