Prietene, imi dau seama ca esti mic de tot, nu-i asa? Nu-i bai, toti am fost ca tine, deci, evident, si eu. Tu vrei sa afli "secretul femeilor". Pffffff... crede-ma, cu cat renunti mai repede sa il cauti cu atat va fi mai bine. Nimeni nu il stie. Mii de ani s-au chinuit barbatii sa afle asta si totusi, este un mister. Partea interesanta e ca nici ele nu stiu care e.
Daca baiatul acela era vai de capul lui atunci motivul pentru care erau fete langa el era banii sau pur si simplu e de treaba si sunt amici buni.
Unele fete se uita numai la bani, asa ca nu te mai mira. Daca ai bani si tu poti sa fi la fel ca acel baiat. Sau poate ca are ceva special. Depinde.
Fetelor le place simtul umorului, s arada. Asta le face sa se simta in largul lor si bine cu tine.
Crede-ma ca nu toate fetele sunt la fel. unele urasc simtul umorului altele nu. depinde de ele. poti afla doar intr-un singur mod ce le place la fiecare in parte
Un baiat trebuie neaparat sa aiba simtul umorului. Asta adora fetele cel mai mult. Sa le asculte si indiferent de cum arata (asta daca n-o fi vreo pitzi) sa le faca sa se simta bine fara vrajeli