Buna, intr-o relatie serioasa o fata vrea sa fie mereu alaturi de persoaa iubita, sa fie iubite, respectate; o relatie serioasa este o relatie de durata in care exista sentimente adevarate. Daca iubesti partenerul normal ca vrei o relatie serioasa.
O relatie in care sa se implice fizic si psihic, sa daruiasca iubire si sa primeasca la randu-i...
Respect, incredere, siguranta, fidelitate si lista poate continua . dragoste vine pe parcurs, depinde cat de mult va doriti acesta relatie
In primul rand sa nu le inseli.sa nu le bati, sa nu le injuri sau mai stiu eu ce:d.hmm fii tu insatzi sigur vei stii ce sa faci
Eu vb in numele meu...as dori de la un baiat romantism, sa vb frumos cu mine si cel mai important lucru sa nu ma insele
Multeee Le enumar acum :
1) Sa nu minti niciodata, nici macar sa nu incerci pentru ca daca te-a prins cu minciuna distrugi orice urma de incredere
2) Fidelitate
3) Sa ii faci INTOTDEAUNA complimente, sa-i zici cat de mult o iubesti. etc, dulcegarii d-astea
4) Sa nu o bati la cap cu sexul
5) Sa fi ascultator, sa stii sa o asculti si sa-i dai sfaturi, sa arati ca esti interesat de problemele ei, chiar daca sunt d-alea super superficiale. Asa sunt fetele
6) Chiar daca tie ti se pare ca exagereaza sau ca face caz din orice, sa nu ii zici chestia asta niciodata in fata. Raneste foarte mult
7) Sa o respecti
8) Sa nu vorbesti niciodata urat CU EA, si nici in preajma ei
9) Sa nu te apuci sa ii vorbesti de rau prietenele sau mai grav sa ii interzici sa mai iasa cu vreuna
10) Sa nu exagerezi cu gelozia, dar nici sa nu fi asa indiferent. Stii cum se spune. esti gelos atunci cand iubesti
Cam atat cred!