Depinde ce baieti sunt, daca sunt baieti care sunt destepti, niciodata nu vor vorbi de rau o fata...bafta. si apropo aici nu toti raspund la intrebari nu mai pu cum zici tu "funda", dar de faptul ca vor la fel ajutor reciproc cind vor avea nevoie.
E urat sa generalizezi pe subiectul asta; e ca si cum ai spune ca toate fetele sunt c**ve
De obicei vorbesc intre ei despre fata pe care o plac si isi dau sfaturi! Majoritatea se lauda la greu cui i-a tras-o si cat de bine i-a dat-o Mi se pare penibila mandria asta la baieti, dar sa fim seriosi, ca si noi fetele dezvaluim astfel de secrete
Nici noi nu suntem mai breze
Oare? Oare ce pot vorbi: Binenteles despre sex si despre cum ar putea unul sau celalalt sa o atraga cit mai repede in pat Asta in cazul in care nici unul dintre eoi nu a avut-o Dar ca sa intelegi mai bine barbatii sunt de doua ori sau de trei ori mai birfitori ca si femeile Sa nu crezi ca sunt altfel, Asa cum o femeie nu poate sa tina un secret tot asa si la barbati La barbati este si mai urit chiar foarte urit ei laudindu-se si cu ce au facut si mai ales cu ce nu au facut numai pentru a impresiona si a arata ce grozavi sunt ei Cu asta inchei; Doi barbati despre o fata fi sigura ca nu o sa spuna nimic bun Ca atare ai grija de tine vezi cum te comporti si cui dai atentie Ai grija de tine deoarece lumea este foarte rea Dintr-un tantar face un armasar Deci atentie la prieteni Pa
Baiatul1:Ba ai vazut-o pe blonda aia?
Baiatul2: Da ba am vazut-o
Baiatul1:Eii si cum ti se pare? Zi ca nu e buna...
Baiatul2:Normal c*i cum sa nu fie buna? Iauite ce cur are
Baiatul1:Si tzatele la fel, ce as tavalio un pic...
Baiatul2:Si eu.
Baiatul1:Mergem sa o pipaim un pic sa ii atingem bucile:->
Baiatul2:Tu bucile si eu sanii aia marfa rau de tot
Cam asta vorbesc 2 baieti despre o fata se duc la aia si daca mai are si prieten si e la magazin si ii vede isi iau omorul si dupa aia te intreaba ce au facut...
Daca sunt cu o fata se lauda cum a fost prima data, daca e buna la pat, cum arata goala, daca iubesc o fata din tacere atunci vorbesc despre ea si isi spun unul altuia pareri (cum sa o cucereasca, daca se potrivesc etc.) si, uneori vorbesc despre fanteziile lor cu acea fata. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Aici ai nevoie de pareri masculine nu invers.si parerea mea e ca n-ar trebui sa stiti asa ceva asa cum nici noi nu stim ce discutii purtati voi in legatura cu asta lasa chestiile astea sa ramana un mister
Depinde ce băieți. Mie nu prea îmi place să mă laud sau să vorbesc despre fete cu prietenii.
Depinde ce baieti. Eu cunosc ff multi baieti care vorbesc despre fotbal, despre bataie se lauda ce au facut ei dar despre fete vorbesc cum vorbim noi despre baieti. :*
alexaeolian întreabă:
Exclusive întreabă:
Mutubal întreabă: