| Pamanteanul a întrebat:

Ce vrea o fata de la un băiat într-o relație amoroasa? Spuneți sincer cu toată nesimțirea, ce vrea, bani, sex, bani și sex, sa fie pălmuite peste fund, sa fie pipaite, sa fie protejate? Spuneți cu toată sinceritatea, as dori sa răspundă și fete care nu se tem sa spună adevărul crud.ASTEPT.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

As fii ipocrit sa spun,desi o mai spun cateodata ca sunt materialiste,dar rational vb cati masculi au bani? Pe bune acum cati? Aspectul fizic contează, dar til poti îmbunătăți, tu faci bani pentru tine, asta vrea o femeie un om care are un scop, sens, cate e barbat.

| Violleta2022 a răspuns:

O fata vrea dragoste, complimente, plimbari, ulterior casatorie, stabilitate, copii, viata frumoasa. sexul este doar o mica parte din relatie, fiindca intai primeaza sentimentele, compatibilitatea si la urma sexul.
Din pacate, noi functionam diferit de voi barbatii!
Noi vrem intai sentimente, tandrete, dragoste, promisiuni si apoi sex.
Cele care vor bani sunt prostituatele, care iti ofera sex pentru serviciile lor.

| Pamanteanul explică (pentru Violleta2022):

Vrei sa zici ca femeia de rand nu vrea bani de la bărbat? Bine atunci, intri în relație cu un gentleman care îți dă dragoste dar e omul străzilor?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Pamanteanul):

Cred ca tu nu esti capabil sa faci diferenta intre o fata indragostita si o prostituata.
Ti-am explicat si pe alt topic, alea care cer bani sunt prostituatele, fiindca iti ofera sex.
Fetele de care te indragostesti nu-ti cer bani, doar sentimente, dragoste, complimente samd.

Cand m-am indragostit de sotul meu, nu aveam nici unul din noi bani, eram studenti intretinuti de parinti. Ne-am casatorit, am terminat facultatea, ne-am luat servicii si ne-am facut singuri to ce am avut nevoie.

| Pamanteanul explică (pentru Violleta2022):

Asa... Foarte frumos, când amândoi se iubesc și construiesc împreună...

| Dintrebare a răspuns:

Femeia vrea palme peste fund suta la suta. Si in pauzele de la primit palme vrea sa fie protejata, respectata si iubita.