Pai vrea sa fie amuzant si glumet ( de ex la o intalnire cu cat o faci mai mult sa rada cu atat o sa vrea mai mult sa iasa cu tine din nou, am citit asta intr-o carte) dar in limita normalului, adica sa nu te transformi intr-un clovn in fata ei . si la faza cu placutul cred ca ar trebui sa ii faci complimente, dar foarte subtile ca sa nu pari obsedat de ea in fata celorlalti . la inceput nu o sa para impresionata dar crede-ma ca fetelor le place asta
Amuzant, glumet, fii putin interesat de ea dar putin indiferent, genul macho le innebuneste pe fete
Deci toate si amuzant si glumet si serios.eu de ex imi doresc sa ma iubesca sa ma protejeze sa imi dea cadouri, bani, masina sa fie bun la pat(glumeam)
Pai...dupa parerea meu un baiat trebuie sa fie glumet, gata de distactie ca sa tina pasul cu mine, sa fie sensibil, sa ma inteleaga, sa stie cand sa fie serios si cand glumet si amuzant. Ca sa o "ademenesti" insa. e mai greu. Trebuie sa o cunosti si sa-i faci surprize placute. Sa-i arati ca ii poti fa alaturi atat la bine cat si la greu.
Pai sa fie amunzant.sa o faca sa rada si sa se simta bine dar in acelasi timp sa fie si serios.adica sa nu o ia in atjocura sau ceva
sa faca el primul pas
Ca sa o faci sa te placa.trebuie sa te comporti frumos cu ea.sa ii faci complimenta.dar sa nu exagerezi.sa incerci sa ii dai de inteles ca o placi.si ca ai vrea ca si ea sa te placa. bafta.pup