Depinde de fata. unele vor sa auda ca respectivul are bani masina etc, altele vor sa auda un simplu " te iubesc " sau habar nu am. fiecare vrea diferit, depinde de fata, de circumstante, de cati ani are, de ce isi doreste de la viata. sunt foarte multi factori. una cu capul pe umeri nu vrea sa auda, vrea sa simta. celalalte.vor sa vada..bani masini etc.depinde din ce parte privesti lucrurile.
Nu cred ca ati inteles...am zis ce vrea sa auda asa in general, de la un baiat(iubiti/neiubiti, nu conteaza)....nu daca vrea sa auda vorbe sau vrea fapte(xulescu)
1. Rochia asta nu te face grasa
2. Nu va trebui sa gatesti vreodata
3. Nu e nicio problema daca nu iti place sportul, ne vom uite impreuna la filme romantice/telenovele si vom lasa meciul.
4. Tu poti reusi si singura in viata, dar eu am nevoie de tine.
5. Nu te voi insela niciodata.
6. Observ ca ti-ai schimbat coafura/culoarea parului
Poate glumesc, poate nu, dar asta vor dori fetele, sau cel putin femeile sa auda de la sotul/iubitul lor, in general vorbind. In cazul meu, as schimba filmele siropoase si gretoase si telenovelele lalaite si enervante cu alte filme/seriale mult mai interesante.
Dar asta sunt doar eu, in general, asta vor. - sa nu te casatoresti niciodata.
De obicei, fiecare fata vrea sa se simta cea mai frumoasa si cea mai iubita. Chiar daca stie ca sunt si fete mai frumoase decat ea, vrea sa stie ca baiatul de langa ea are ochi doar pentru ea.
Antrax întreabă: