anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce vrea ORICE fata sa auda de la un baiat? ca sa ii "intre la Inima"

15 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Crezi ca o fata vrea sa auda? crede-ma ca orice fata care e cu capul pe umeri ii satula sa tot auda. fapte, nu vorbe

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Daca i spui la ORICE fata ..hei pisi am jucaria mare
i intra sigur la inima

| anonymus07 a răspuns:

Sa-i acorzi atentie, sa-i oferi afectiune in cele mai grele momente si sa incerci sa o admiri pentru niste mici detalii la care nimeni nu s-ar fi gandit.
Un alt mod de a o face sa te placa mai mult ar fi sa-i arati recunostinta pentru ceea ce face pentru tine.

| kidsXXL a răspuns:

Sa o alinti,sa o complimentezi, sa o inviti la un suc, o cafea, si poate fata isi va da seama ca o iubesti/placi. Succes!
Pa, pa!

| NesScaFe a răspuns:

Un calduros te iubesc si trebuie sa te comportii ca atare iesi cu ea prin parc doar voi doi... e simplu gandeste-te si tu lucruri marunte dar cu mare impact happy

| RAY a răspuns:

Mi-a lasat tata avere

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu numai ce aude e important.Ele apreciaza o tinuta ingrijita, un miros placut, vor sa se simta protejate si sa simta ca pot avea incredere in acesta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca stii raspunsul. daca nu o iubesti lasa-o libera. nu cuvantul asteapta sa-l auda ci siguranta, iubire si incredere.

| AndyLavy a răspuns:

"mi-ar placea ca pe viitor sa iti cunosc parintii, prieteni etc ". depinde fata depinde de relatie. fiecare are alta personalitate si nu ne dorim aceleasi lucruri.

| Raiiiisa a răspuns:

Multe linguseli, vorbe dulci si frumoase.Dac adai dovada si de un comportament de gentalman, stai linistit o sa-ti cada usor in plasa:*

Răspuns utilizator avertizat
| AndreiAs02 a răspuns:

Sa auda te iubesc! funda?

| Sherlockdima a răspuns:

Niste surprize!

| Dienushu a răspuns:

Sa o alinti, sa ii dai mai multa importanta sa o faci sa se simpta ca o printesa! Pa, pa

| MosquitoLIB a răspuns:

Te iubesc ii spui dupa ce sunteti in relatie. Nu exita un cuvant magic pe care sa il rostesti si sa cuceresti o fata. Ca sa cuceresti o fata nu conteaza asa mult ce vorbesti ci cum te comporti. Daca vrei sa inveti cum sa cuceresti fete iti recomand http://artaseductiei.ro/ si http://www.personalitatealfa.com/blog/