| Scrijele a întrebat:

Ce vrea sa insemne atunci cand o fata da semne ca m-ar place dar incepe sa vorbeasca despre fostul ei prieten? Dupa ce a inceput sa faca asta m-am facut ca am treba si am plecat. Astept raspunsuri

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Posibil sa te simpatizeze doar ca pe un prieten si sa nu vrea mai mult de la tine.
Daca situatia se repeta, are nevoie de o prezenta masculina si simte nevoia sa vorbeasca despre fostul ei, nu prea te place pe tine, in ciuda semnelor...

| Heys a răspuns:

Este posibil ca acele "semne" de care vorbesti tu doar sa ti se para.Este greu sa treci peste o despartire, si crede-ma atunci cand te desparti de o persoana nu ai nici ce-a mai mica intentie sa te cuplezi cu altcineva.
Are nevoie doar sa vorbeasca cu cineva despre chesti asta, poti fi un prieten bun si sa o consiliezi, sa ii dai sfaturi.

| cristimihailov a răspuns:

S-ar putea sa fie "Welcome in friend zone"

| NameHarris a răspuns:

Nu cred ca te placea poate are incredere in tine de aceea a vorbit despre el cu tine! Poate in vitor te va placeahappy

| 2Low a răspuns:

Probabil,inca se mai gandeste la el.
Dar daca nu mai sunt impreuna fata poate cauta pe cineva care sa ii fie alaturi si sa uite de ex-boyfriend.
Daca te place si tu la randul tau o placi nu ezita sa intrii in discutie cu ea.
Si ce daca vorbeste de fostul? Orice om isi aduce aminte de o experienta traita cu o persoana care acum este doar o amintire.Sau poate te instiga sa fii si tu asa, ca si el.

| ShakeRattleRoll a răspuns:

In sfarsit, un gagiu cu personalitate.

| NorbIdk a răspuns:

Daca iti place de ea, ai rabdare. Nu poate trece asa usor peste o despartire. E genul care sa puna la suflet. Repet, incearca sa o astepti, incearca sa ii fi alaturi, are nevoie de un umar pe care sa planga.