anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce vrea sa reprezinte sexul Anal, si pls da-timi si mie niste exemple de pozitii sexuale, nu cifre, ci in cuvinte, adica, intelegeti voi happywinking. persoana cu cele mai multe pozitii/explicatii primeste funda. va pooop

Răspuns Câştigător
| sagetator a răspuns:

Sexul anal presupune introducerea in anus(fund) a unor obiecte: deget, penis sau jucarii sexuale, si este practicat atat de cuplurile homosexuale cat si de cele heterosexuale. Biserica este impotriva sexulul anal pentru ca prin aceasta practica sexuala nu se poate obtine o sarcina, rolul sexului fiind reprezentat de conceperea unui copil. Regiunea anala contine un numar mare de terminatii nervoase, aceasta fiind motivul pentru care unele cupluri reusesc sa obtina placere prin practicarea sexului anal. Dupa sex anal e importanta asigurarea igienei inaintea practicarii altui tip de sex (vaginal sau oral) pentru a prevenii infectiile bacteriene. din punctul meu de vedere sexul anal este ceva normal…si cred ca nu exista fata careia sa nu ii placa doar ca barbatul trebuie sa o stimuleze si multe altele pe care cred ca si voi le stiti…. cred ca s.ar combina bine cu putin alcool…sau altceva in genu…cine stie cunoaste! Cat despre pozitii, intra aici http://www.femei-frumoase.ro/index.php/pozitii

4 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Sexul Anal, este practicat de fiinte fara minime cunostinte medicale. La femeie duce la distrugerea muschilor sfincterilor anali si dupa asta nu mai inchid corect orificiul anal. Iar consecintele nu sunt de comentat. Pozitiile sexuale, cele mai favorabile femeii, sunt ca el sa fie culcat si ea sa fie deasupra lui, mai mult sau mai putin perpendicular, ca in felul acesta nu o loveste, ea coboara si intra cat ii trebuie, ei. Pate fi cu fata sau cu spatele la barbat. Sunt diverse pozitii ale picioarelor ei. In alte pozitii daca el o are prea mare in raport de lungimea vaginului ei, o poate lovi de o,, seaca la inima". Fiecare cuplu, dupa mai multe acte sexuale comune, isi gaseste, cele mai favorabile pozitii sexuale. Iar pe acelea, le practica mei frecvent.

| Daniel123 a răspuns:

Pai daca esti fata inseamna sa faci sex numai ca penisul aluia o sa fie introdus in anusul tau, asa pozitii nu stiu ar trebui sa fie aceleasi!

| ionutz2000 a răspuns:

calareste-ma ca pe un ponei laughingde paste de exemplu :eu iti dau un ou tu imi dai un morcov laughing Craciun pretenu tau:Hou Yeu HOu am un cadou pentru tine. Tu:serios :O unde e. EL:e sub pantaloni laughing

| Alexandra8989 a răspuns:

Sexul anal este cel care introduci chestii in fund(de exemplu cand bagi p**a in fund, degetul, vibratorul introdus in fund)