Pentru că ești finuță, delicată! Cel mai probabil așteaptă un sărut mai cu spor așa... deci curaj găină, că nu te tai!
Cand ai citit ultima carte?
Ce poate sa insemne "finuta"?
Adica exact cum trebuie sa fie o fata/femeie: Delicata!
In primul rand nu sunt nascuta in Romania, si nu am fost la scoala in Romania decat 2 ani....si sunt unele cuvinte pe care nu le stiu. daca te-a deranjat intrebarea, dupa ce ai si raspuns oricum multumesc pentru raspuns!
De aia te-am intrebat cand ai citit ultima carte!
Eventual carte in limba romana.
Iti recomand eu cateva?
Da, daca vrei
Sonata Kreutzer, Lev Tolstoi
Mandrie si prejudecata, Jane Austeen
Anna Karenina, Lev Tolstoi
ceva, orice de Dostoievski, e un excelent psihiatru fara medicamente.
Spor!
Esti finuta, adica nu exagerezi, preferi lucrurile micute si frumoasa.
Sau ca ai gesturi feminine.Sau fizic, ai forme dragute.
Tocmai acum 5 minute am mai vazut raspunsul asta si la altcineva. omule tu dai copy/paste doar ca sa ai funda? ) multumesc oricum pentru raspuns
Bine macar ca iti da copy=paste, decit nimic))
Că eşti finuţă, ce dracu crezi că voia? Să transmită un mesaj secret? Da, de fapt voia să spună că ce cur fain ai.
Inseamna ca are acel sentiment de "vai ce draguta esti.te-as manca toata, de micuta dragalasa ce esti" dar ar parea ciudat sa tio zica pe fata
e de bine oricum, inseamna ca tine la tine
ar mai putea fi si o aluzie daca te-ai epilat recent sau pensat sau ti-ai dat jos mustata..glumesc.
Poate ca exact asta simte, poate ii place atat de mult acel fel in care saruti tu mie mi s-a intamplat
Alooo, alooo.te-am intrebat eu ceva in legatura cu ce spui tu? am intrebat doar ce inseamna mai exact cuvantul "finuta"! data viitoare pune-ti ochelarii multumesc pentru intelegere!
ASDFGHSGACOOL întreabă:
anonim_4396 întreabă: