| sunt_fericita a întrebat:

Ce vrea sati spuna persoana iubita prin "vreau sa luam o pauza"... vreau raspunsuri serioase...va multumesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In iubire nu se ia pauza. Poate doreste putina libertate, esti posesiva? Tu il cunosti cel m bine, gandeste-te ce la determinat sa ia aceasta decizie, insa daca tinea la tine te-ar fi vrut langa el.alegerea iti apartine!

16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E greu de zis, e in tot cazul o perioada de cumpana a relatiei. Poate intampinati multe greutati si a obosit, poate tu esti geloasa, sau cicalitoare si simte ca se sufoca. Am vazut femei care isi suna iubitul de 3-4 ori pe zi, ba ii mai dadeaua si 2-3 sms-uri si apoi se mirau de ce omul se simte obosit si sufocat.
Incearca sa vorbesti cu el, sa afli care e cauza. Poate are o apasare pe suflet, a gresit ceva si nu stie sa-ti spuna sau ai gresit tu cumva si nu stie cum sa reactioneze. Incearca sa discuti cu el calm, fara sa-i ceri socoteala, fara sa-l cicalesti si sa-l judeci. Lasa-i pauza necesara, poate cu putin noroc lucrurile se repara. Oricum, daca il tii cu forta, nu obtii nimic.

| monyk a răspuns:

Buna, pai pot fi mai multe variante:ori vrea sa o termine cu tine dar intr-un mod mai politicos, sau poate ca chiar vrea o pauza sa isi clarifice sentimentele care le are fata de tine, sau sa vada cum e fara tine, lasa-l sa faca asa cum doreste si daca te iubeste tot la tine se intoarce, bafta.

| CevaNormal a răspuns:

@lally are dreptate, tu mai intai trebuie sa vezi cu ce intonatie tio spune, cum reactioneaza, si care e motivul pretins de el, daca socoti tu ca e neinsemnat atunci nu e de bine, dar poate are intr-adevar o mica pauza...

| fabiola a răspuns:

Sunt prea sensibila si daca mi-ar spune-o ar insemna pentru mine cuvantul de adio. Dar as vrea sa stiu si ce l-a obosit asa ca afla asta si te va ajuta mai tarziu.

| georgiana a răspuns:

Buna! cand cineva iti spune asa ceva inseamna k vrea sa va despariti...totusi puteti salva relatia prin comunicare si intelegere... daca nu se poate asta e! dragoste cu sila nu se face(scuze de exprimare)...pa'pa

| Dara a răspuns:

Nu vrea sa-ti spuna nimic de bine. Aveti probleme pe care tu nu le-ai constientizat. De cat timp sunteti impreuna? In momentul in care auzi aceste cuvinte, e necesara o discutie foarte sincera si serioasa. Trebuie sa vezi ce l-a impins la o asemenea hotarare, poate in timp s-a schimbat si are alte asteptari de la tine, de la relatia voastra sau de la viata in general. Poate nu mai aveti aceleasi teluri sau relatia a avansat prea mult si ideea de responsabilitate il sperie. Incearca sa vorbesti cu el cand e intr-o dispozitie buna, nu intra in panica si pastreaza-ti calmul; nu vrei sa declansezi o cearta ci doar sa afli ce se intampla cu el.

| Instinkt a răspuns:

Vreau sa luom o pauza = vreau sa scap de tine ca ma inebunesti dar trei sa spun frumos ca sa nu te ranesc rau

| MissCamelia a răspuns:

Vrea sa scape de tine politicos

| zanabuna a răspuns:

Poate vrea sa va desp... vrea sa vada cum este fara tine.

vorbeste cu el.si intreba-l pe el la ce se refera mai exact.

| :x:Xj.b:X:x. a răspuns:

1. ori ca are nevoie intr-adevar de-o pauza pentru ca poate e ceva ce nu functioneaza acolo ori ca 2. vrea sa va despartiti. dar nu vrea sa te raneasca spunandu-ti clar.sa speram ca e doar prima varianta:*

| yanna_5323 a răspuns:

Poi din cate stiu asta e cel mai politikos mod de a scapa de cineva. dar e posibil sa se simta putin sufokat ...asa ca lasa putin timpul sa treaca pop

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Poate ești prea posesivă și are nevoie de puțin aer, ori bate în retragere sau este chiar obosit fizic și psihic și are nevoie de odihnă și de ce nu poate are o nouă cucerire la orizont.
Tu îl cunoști cel mai bine, trebuie să-ți dai seama ce se întâmplă de fapt prin reacțiile lui.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda

| Catalinutz92 a răspuns:

Da? Si prietena mea m-a luat cu din astea dar pentru mine? e de tot chiar sa vrea sa terminam aceasta pauza nu mai vreau.

| acmilan a răspuns:

"vrea sa scape de tine politicos" nu este un raspuns tocmai bunwinking si eu cateodata vreau sa iau o pauza, si ii spun asta, intelegandu-mawinking. Fac asta atunci cand simt ca este prea grijulie cu mine si devine obsedata de persoana meacrying incearca sa ii lasi aer pentru a RESPIRAhappy

| bobo_9777 a răspuns:

Acelasi raspuns ca si ailemanc